Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nem lesz Mass Effect 3 prezi a MS konferencián?
Akkor mégsem lesz kinect támogatás a játékban?
-
errorcode06
őstag
hihííííííí Toy Soldiers: Cold War
-
ribizly
veterán
Azt kell mondjam, hogy az egyik legjobban várt játék erről a listáról a Dance Central 2 számomra...
-
Gergosz2
veterán
Tomb Raider
The Elder Scrolls V:Skyrim
Hitman: Absolution
Modern Warfare 3
Fable: The Journeyezekre kíváncsi vagyok
Én még a Kinectes SW játékot várom. MW3 viszont remélem jó lesz....
Én már a gamplay videóknak/képeknek nem nagyon hiszek.
Akkor mondom hogy jó egy játék hamát a kezembe fogom és játszottam vele(ezért tenném kötelezővé , hogy minden játékról adjanak ki demo verziót.
A játékipar is üzlet , a játékokért elkérnek nem keveset ezért szerintem joga van a vásárlónak tudnia , hogy mit várhat/ mit kap a pénzéért.) -
Gomez86
őstag
Forza 4, MW3... Jöhetnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest