- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Nyilván az választja majd a Revolut bankot, akinek nem gond a nyelv.
Azért a Gránit bank is tudott jobb feltételeket nyújtani mint itthoni bank, a többi hazai banknál. De nyilván egy full online bank, akinek nem kell sok országban mégtöbb irodát üzemeltetnie, az mégolcsóbb tud lenni.
Kérdés milyen szolgáltatásokat tud majd nyújtani. Milyen hitelek, hitelkiváltások lehetségesek majd náluk? Mert itthon nagyon sokan vannak eladósodva. Hogy és milyen feltételekkel férsz hozzá a pénzedhez, ha kp kell? Én szurkolok nekik. -
Gargouille
őstag
Ez szintén teljesen igaz, amit mondtok. Nem vagyok ellene a Revolutnak, jöjjenek. De a figyelmeztetés sem alaptalan az MNB felől.
-
hallador
addikt
válasz
Gargouille #7 üzenetére
Ez igaz, de jobb ha egy ilyen cégben bíznak, amihez a "fiúk" hozzányúlnak, és bank, az semmire nem viszi. Én csak balhékról hallottam, amihez eddig köze volt a kormányunknak. Fényévekkel lemaradt technológiák, tönkretett takarékok, stb.
A fiatalok, szerencsére már beszélnek nyelveket. -
strogov
senior tag
válasz
Gargouille #7 üzenetére
Postabank és quaestor balhéknál is sokat segített a felügyelet. A főni fiának szóltak, hogy még a hírek előtt vegye ki a pénzét.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Gargouille #7 üzenetére
A Revolutnak elég jó az ügyfélszolgálata, nem igazán tudom, mikor kellene felügyeleti szervhez fordulni (de persze lehet ilyen) - és persze, abban igazad van, hogy magyarul jobb/egyszerűbb. Csak arra akartam viccesen utalni, hogy a magyar felügyeleti hatóságokra sok mindent lehet mondani, de hogy segíteni akarnának a "kisembernek", azt nem igazán.
-
Gargouille
őstag
No igen (jogos
), bár itthon azért csak be tud menni a bankfiókba, vagy csak van Magyar nyelvű segítség stb. legalább több sansza van rá, hogy bármit is tud intézni, ha más nem megkér valakit, hogy segítsen. Ugyanezt ha Litvániában kell megtennie az azért hatványozottan nehezebb.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Gargouille #5 üzenetére
Az átlagember magyarul se tudja ezt megtenni itthon, mert fogalma nincs az egészhez..
-
Ezekiell
veterán
válasz
Gargouille #2 üzenetére
Hogy őszinték legyünk, jobb esélyekkel vszeg, mint itthon...
-
törölt tag
Nyilvan szeretnek ha Magyarorszagon lennenek, mert akkor toluk is beszedhetnek a stadionra valot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest