Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
"Ma hova lehetne továbblépni? Onlány streameljem az otthoni gépről a Krízis 25-öt? Minek?"
Errol beszeltem pont a #4 vege fele, hogy az emberek (es neharagudj de most Te se) nem tudjak belatni, hogy mas emberek mas igenyeket tamasztanak. Nekem pl abban tudna tovabbfejlodni, hogy miutan rakotottem egy szem usb c-vel a monitoromra, utana atvalt a kepernyo egy desktop modra, az appokkal egyutt. Ez szamomra igenis hatalmas tovabbfejlodes. Es hogy minek ? Azert, mert ezaltal tobbe nem kell asztaligepet, laptopot vennem. Megszabadulok egy masik elavulo termektol, megsporolok tobb 10ezer forintnyi aramfogyasztast stb stb stb. Rengeteg szempontbol lenne fejlodes mar azis, ha lehetne Crysis 25ot streamelni, ugyanis ha azt lehet, akkor kb barmit lehet. A vilag nem er veget sem ott ahol NEKED veget er, sem a Crysis 25-nel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yamaha RX-V4A
- Üzleti Laptopok, PC-k, 27% áfás számlával !!! Legjobb árak !!! Ingyen szállítás !!! Mi kell még???
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest