Hirdetés
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
killerjohn #47 üzenetére
tedd fel a Classic Shell-t
lesz klasszikus start menüd, metro-s vackot szinte teljesen ki lehet kapcsolni és tiltatni lehet a sarkokat is
(ha ennyire idegesít és dolgoznod kell a gépen, nem értem miért nem kerestél még eddig rá megoldást) -
BiP
nagyúr
válasz
killerjohn #47 üzenetére
Így van. Ha lenne választási lehetőség, akkor nem érdekelne, azonnal váltottam volna.
(lásd win7-ben az XP-hez képest új tálca. Ha nem tetszik az új, meg lehet csinálni a régi kinézetre. (pl. kis ikonok, text, nincs grouping, stb))
De a win8-ban nincs. Azt eszed, ami van. -
BiP
nagyúr
válasz
killerjohn #45 üzenetére
Mondjuk első tapasztalatból nem érdemes kiindulni. Egyszer rá kell szánni az időt, hogy megismerje az ember, és ha utána is kényelmetlen, akkor kell csak lemondani róla.
De én is úgy voltam vele, hogy feleslegesen nem szivatom magam, csak nem bírtam megszokni, a 7-es is ugyanolyan jó lesz. Pedig under-the-hood biztos, hogy jobb, gyorsabb, de felhasználói élményben nagy hátránya van a win7-hez képest. -
MaUser
addikt
válasz
killerjohn #28 üzenetére
A win8 sebességbeli előnye csak SSD nélküli gépen jön ki, SSD-re rakva érdemi már különbség semmiben nincs.
-
BiP
nagyúr
válasz
killerjohn #16 üzenetére
Nálam is pont ezek tartanak vissza. A basic skin, a nem áttetsző felület, a sarkos ablakok, a fura színvilág, (emiatt rosszabb, mint a classic win95 skin) a start menü hiánya, a váltogatás a 2 desktop között, meg a sarkokban lévő láthatatlan menük.
-
Воланд
titán
válasz
killerjohn #18 üzenetére
tudom, hogy van, de aktiv ablak eseten alig latszik.
-
Воланд
titán
válasz
killerjohn #16 üzenetére
"így az mindig sötétszürke, ergó sötét ablakkeretet nem is lehet használni, mert nem látszik rajta az ablak címe."
plusz meg a kis-nagy meret gombok is eltunnek. amikor eloszor meglattam csak lestem, hogy ez mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest