Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz killerjohn #16 üzenetére
"így az mindig sötétszürke, ergó sötét ablakkeretet nem is lehet használni, mert nem látszik rajta az ablak címe."
plusz meg a kis-nagy meret gombok is eltunnek. amikor eloszor meglattam csak lestem, hogy ez mi.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz killerjohn #18 üzenetére
tudom, hogy van, de aktiv ablak eseten alig latszik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
BiP
nagyúr
válasz killerjohn #16 üzenetére
Nálam is pont ezek tartanak vissza. A basic skin, a nem áttetsző felület, a sarkos ablakok, a fura színvilág, (emiatt rosszabb, mint a classic win95 skin) a start menü hiánya, a váltogatás a 2 desktop között, meg a sarkokban lévő láthatatlan menük.
-
MaUser
addikt
válasz killerjohn #28 üzenetére
A win8 sebességbeli előnye csak SSD nélküli gépen jön ki, SSD-re rakva érdemi már különbség semmiben nincs.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
BiP
nagyúr
válasz killerjohn #45 üzenetére
Mondjuk első tapasztalatból nem érdemes kiindulni. Egyszer rá kell szánni az időt, hogy megismerje az ember, és ha utána is kényelmetlen, akkor kell csak lemondani róla.
De én is úgy voltam vele, hogy feleslegesen nem szivatom magam, csak nem bírtam megszokni, a 7-es is ugyanolyan jó lesz. Pedig under-the-hood biztos, hogy jobb, gyorsabb, de felhasználói élményben nagy hátránya van a win7-hez képest. -
BiP
nagyúr
válasz killerjohn #47 üzenetére
Így van. Ha lenne választási lehetőség, akkor nem érdekelne, azonnal váltottam volna.
(lásd win7-ben az XP-hez képest új tálca. Ha nem tetszik az új, meg lehet csinálni a régi kinézetre. (pl. kis ikonok, text, nincs grouping, stb))
De a win8-ban nincs. Azt eszed, ami van. -
tlac
nagyúr
válasz killerjohn #47 üzenetére
tedd fel a Classic Shell-t
lesz klasszikus start menüd, metro-s vackot szinte teljesen ki lehet kapcsolni és tiltatni lehet a sarkokat is
(ha ennyire idegesít és dolgoznod kell a gépen, nem értem miért nem kerestél még eddig rá megoldást)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest