Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Közben én találtam egy nagyon durván kicsi házat !
A Pico-PSU gyártójától: M350 Universal Mini-ITX enclosure [link]
Size 192 x 210 x 62mm
Mondjuk csak 2db 2,5" vinyónak van hely, ODD-nek meg nincs, de azért ez a méret kárpótol.
És ami pl. nekem kéne hozzá, van egy ilyen kiegészítő is (oldal legvégén ajánlják hozzá) : I/O shield + riser card for D945GSEJT
Ez más PCI-os lapokkal is használható lehet ugyanúgy, nem ?És elvileg nem is lenne olyan drága a cucc, $39.95, ami átszámolva 7500 ft körüli.
Kiváncsi vagyok mennyi lehetne a szállítás.
De mondjuk ehhez PicoPSU kell, bár USD-ben nézve az sem tűnik olyan drágának (picoPSU-120 + 80W Adapter Power Kit - $59.95 = 11400ft) .
Kár hogy nálunk a legtöbb ilyen cuccot nem lehet kapni, amit meg lehet, az is qrva drága.
Mondjuk a nagyobb házaknak tényleg van előnye, igazából a 3,5" vinyó az ami nagyon kéne nekem egy ilyen gépbe. De ha lehet ilyen kicsi is, akkor lehethogy már ponthogy az lenne a lényeg inkább.
Mert ha már 3,5" HDD + ODD +... akkor már inkább egy MicroATX-es lap, és azért az messze jobb bővíthetőségben, és olcsóbb is.OpenCL, CUDA...
És azt meg lehetne úgy írni, hogy mindenféle kódolással működjön, mint most a tisztán CPU-val lejátszott ? Kétlem...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest