- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Semmi pánik, csak kifakadtam...
Csalódtam az AMD (elmúlt pár évi, gyakorlatilag nem létező) fejlesztéseiben, na! Arra meg eddig nem volt sohase elég pénzem, hogy gondoljak egy merészet, és egyszerre dobjam a francba az egészet. Mindig apránként, egyesével "reszelgettem" a cuccot, így alkalmazkodnom kellett a maradó dolgokhoz. Most úgyis teljes váltást kell csinálnom előbb-utóbb, így már nem fog semmi az AMD-hez kötni. Persze ha ő ad többet ugyanazért a pénzért, akkor a Bulldozer is játszik. (Proci + alaplap + memória csere lesz egyszerre). A dedikáltan AM3+-os alaplapok 140W-os PWM-je viszont legalábbis gyanakvásra ad okot a fejlődés várható szintjét illetően....
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nagyon OFF: teljes platformváltás előtt állok (most ugye DDR2-es rammal működő AM2+ -os deszkám van, egy hervadt Athlonnal), és ha a Bulldozer nem lesz lényegesen jobb ár/érték arányú, mint mondjuk egy i5-2500K, akkor pedig át fogok pártolni a "sötét oldalra". Elegem van már belőle, hogy évek óta mindig a másodvonalbeli termékeket kell megvennem pénzügyi okokból, vállalva azok minden hátrányát (sokkal lassabb, sokkal többet fogyaszt, stb.) Az AMD processzor vonalon több mint 3 éves technológiát árusít. (Oké, leszámítva az idei Brazost, meg a Llanot, de azokból meg hiányzik a teljesítmény, ráadásul a Llano ehhez képest még baromi sokat is fogyaszt. Külső vga-t használok, tehát az integrált nekem nem szempont...)
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hogyan lehetséges, hogy a legfölső i5-ös jóval olcsóbb, mint alatta az i3 ?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- EA Sports WRC '23
- Google Chrome
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest