- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Semmi pánik, csak kifakadtam... Csalódtam az AMD (elmúlt pár évi, gyakorlatilag nem létező) fejlesztéseiben, na! Arra meg eddig nem volt sohase elég pénzem, hogy gondoljak egy merészet, és egyszerre dobjam a francba az egészet. Mindig apránként, egyesével "reszelgettem" a cuccot, így alkalmazkodnom kellett a maradó dolgokhoz. Most úgyis teljes váltást kell csinálnom előbb-utóbb, így már nem fog semmi az AMD-hez kötni. Persze ha ő ad többet ugyanazért a pénzért, akkor a Bulldozer is játszik. (Proci + alaplap + memória csere lesz egyszerre). A dedikáltan AM3+-os alaplapok 140W-os PWM-je viszont legalábbis gyanakvásra ad okot a fejlődés várható szintjét illetően....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nagyon OFF: teljes platformváltás előtt állok (most ugye DDR2-es rammal működő AM2+ -os deszkám van, egy hervadt Athlonnal), és ha a Bulldozer nem lesz lényegesen jobb ár/érték arányú, mint mondjuk egy i5-2500K, akkor pedig át fogok pártolni a "sötét oldalra". Elegem van már belőle, hogy évek óta mindig a másodvonalbeli termékeket kell megvennem pénzügyi okokból, vállalva azok minden hátrányát (sokkal lassabb, sokkal többet fogyaszt, stb.) Az AMD processzor vonalon több mint 3 éves technológiát árusít. (Oké, leszámítva az idei Brazost, meg a Llanot, de azokból meg hiányzik a teljesítmény, ráadásul a Llano ehhez képest még baromi sokat is fogyaszt. Külső vga-t használok, tehát az integrált nekem nem szempont...)
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hogyan lehetséges, hogy a legfölső i5-ös jóval olcsóbb, mint alatta az i3 ?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest