Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Inkább ez a nagy arcú alufóliasapkázás a trollkodás.
W10 Pro, légy szíves tüntesd el a Teams-et úgy, hogy nem piszkálsz regstryt, de nem indul el minden bekapcsoláskor, és nem "települ vissza" minden egyes alkalommal.
Segítek: nem fog menni.Amikor utoljára használtam W10-et privát gépen, akkor a frissítések rendre visszaállították azokat a felhasználói beállításokat, amik pl. a frissítéseket szabályozták.
Ha offline fiókkal használtam, akkor folyamatosan online fiók regisztráció/bejelentkezés miatt piszkált.
Notebookon kényszeresen frissítette a grafikus meghajtót, de gyanítom a konfigurációt nem tudta rendesen takarítani, ezért az egy szem notebook kijelző hétszer szerepelt a kijelzőbeállítások között.
Én leírtam pár tényt, amiket privát és céges gépeken tapasztaltam. Én belefáradtam, hogy az operációs rendszerem ellen küzdeni kell.Nem, a linux sem a just works™ kategória, (ahogy a macOS sem az), de előbbinél legalább azt csinálja a rendszerem amit én mondok neki. Mivel ingyen volt, így ennek kicsit jobban el tudom nézni a hibáit, mondhatni azt kapom amiért (nem) fizettem. Egy fizetős, zárt OS-nek viszont kutya kötelessége lenne tiszteletben tartani a felhasználó beállításait. Meg én értékelném, ha egy fizetős szoftver nem tolná az arcomba a marketinget és gyűjtene rólam adatokat. Ezek az én egyéni preferenciáim, szerintem nem alufóliasapka-szintű igényeket támasztottam.
Nem állítottam, hogy a Linux mindre, mindenkinek jobb lenne, mint a macOS vagy a Windows, de azt a megállapításomat továbbra is fenntartom, hogy a rengeteg "mi joobban tudjuk a felhasználónál"-mentalitásból kinövő céges döntés miatt kezd egyszerűbb lenni az élet egy Linux alapú rendszerrel, mint Win10 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő