- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv,
Van egy 6850-es kártyám, és 3 monitorom. Egy fő 24" egy másodlagos 17" és egy tv 32". A tv egy másik szobában van, szóval nem látom mi megy rajta, ezért arra lennék kíváncsi hogy lehetséges hogy a másodlagos monitoron, azt lássam amit a 3. (tv) képernyője mutat?
Elnézést ha nem a legmegfelelőbb topicba írtam, de ez tűnt a legközelebbinek.
-
FeRRaR1
őstag
Én is leírtam, hogy semmi gondom nem volt velük soha sem, ahogy ezzel sem, aztán elővettem egy régi játékot (UT 2004) és villogtak a textúrák, feltettem a 14.9.1-et mert sok hibát kijavítottak benne, és megjavult, azért mertem ajánlani, bár ha az előző tökéletesen megfelelt, akkor minek is cserélnéd le...
R9 280X Matrix Platinum
-
Olajka02
aktív tag
Azt inkább nem...
Dolgozom a gépeken otthon és a munkahelyen is, inkább felpattintom a 14.7-et (már fel is raktam és mindkét gépen tökéletesen működik minden), az tök jól működött (jelen esetben fontos a stabilitás).
Én sem szoktam mindig frissíteni, van, hogy kihagyok egyet-egyet (ezzel is ezt fogom tenni), és egyébként eddig semmi gondom nem volt az AMD driverekkel, ezt most benéztem. -
Olajka02
aktív tag
Nálam is fos....
Bizonyos 3D-s progiknál kifordulva mutatja a felületeket mindkét gépem ezzel a catalyst-tal.
Megy vissza a régi. -
lee56
őstag
válasz
Hasitasi x2 #52 üzenetére
Működni működik nálam is, én főleg a "known issues"-ra céloztam, amiket be is másoltam ide már korábban. Így kiadni egy minősített drivert azért tényleg necces. És amúgy ha a fél világnak működik és hibátlan, de a másik felének meg nem, akkor mi a helyzet, csak hogy a gondolatmenetedet egy kicsit kitágítsuk?!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
bbTamas77 #68 üzenetére
Ha az Intel nem ad ki legalább egy olyan drivert a dedikált GPU-val rendelkező notebookhoz, amely tartalmazza a switch funkciót, akkor a dedikált GPU az új Windowszal lesz nem használható. Nyilván ez az AMD dedikált GPU-ira is vonatkozik.
Ha az adott notebook rendelkezik muxszal, akkor letiltható az IGP, és úgy használatba lehet venni a dedikált GPU-t. -
bbTamas77
aktív tag
Olyan esetben amikor van egy notebook Intel CPU van és Intel GPU van, dedikált AMD GPU-val és egy új Windows jelenik meg.
Ha az Intel nem ad ki frissítést GPU-ra, de az AMD ad még rá ki frissítést, akkor használható az új rendszerrel is a gép?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A WHQL sosem elemzi az egyedileg konfigurált gépeket. A Microsoft azt vizsgálja, hogy a driver képes-e szűz Windowsra feltelepülni, képes-e a Windows update-en keresztül frissülni, illetve egy törlés után képes-e újra feltelepülni, továbbá egy rátelepítés után képes-e működni. Ha ez megvan, akkor ez a teszt pipa és a driver a telepítés szempontjából jó. Mást aligha lehet ebből a szempontból vizsgálni.
-
sutyesz96
őstag
Felraktam. Azóta kékhalálozok minden indítás után 2-3 percre, nem tudom használni a gépet.
Tudom, nem megfelelő topik, de van rá valami megoldás?
-
proci985
MODERÁTOR
-
M@trixfan
addikt
Ha már eyefinity akkor már igazán megoldhatnák a monitorok bezárt szögét! Ameddig ezt nem lehet megadni addig Nincs realizálva a több monitoros játék legnagyobb potenciálja. Mondjuk szerintem amint kijön a VR jelentős visszaesés lesz ebben.
-
Tomcat
őstag
Vista x64-re megint nincs se WHQL se beta.
Csak a 13.12-t hozza fel még mindig. Viszont 7x64 alatt ez is tökéletes nálam ahogy az előző WHQL-el sem volt semmi gond.
-
Jack@l
veterán
Hgyerek, ezzel épp napok óta szívok... (linkelhetek még 5 másik fórumot is, elég sokan panaszkodtak rá)
Amúgy megjavult, csak full uninstall a driverre, meg DDU után újra ugyanazt fel kellett tolnom.
DDU, akinek ilyennel van baja: http://www.wagnardmobile.com/DDU/ -
-
Jack@l
veterán
Bele kéne rakni a cikkbe a meghagyott bug-okat is, többek között pl ezt:
http://www.neowin.net/forum/topic/1231217-catalyst-control-center-host-application-has-stopped-working-windows-7/#entry596596027
Szűz win8.1-re nálam ugyanezt csinálta a14.7 is meg ez is... Crash-el a CCC boot után. -
PuMbA
titán
Azok videórontó algoritmusok... te se hiszed el, hogy egy szoftverrel jó videót fogsz előállítani a szarból
Dinamikus kontraszt például mindent úgy kivilágosít, hogy eltűnnek a színárnyalatok...tökre felesleges az összes, ha jól megnézed, hogy valójában mit is csinálnak
-
vinibali
őstag
valaki apu-s gépen megnézné, hogy a videójavító algoritmusok eltűntek-e?
mert a 13.12->14.4 váltásnál elég szegényes lett az A8 Llano tudása a korábbiakhoz képest -
Thrawn
félisten
-
-
Kirrr
aktív tag
8750m-el tökéletes. Kicsit simult az fps ingadozás és ugyanúgy viszi az OC-t a driver. Beta-k szarok voltak, ez most eddig kúl.
-
lee56
őstag
válasz
tibcsi0407 #14 üzenetére
Engem inkább ezek aggasztanának :
Known Issues
◾[404829]: Horizontal flashing lines on second screen in a clone mode with V-Sync on using AMD Mobility Graphics with Switchable Intel Graphics
◾[404508]: Display takes a long time to redraw the screen after an S4 cycle
◾[405432]: Mantle driver will TDR when running Star Swarm on the loading screen
◾[404660]: GPU gets stuck in a low power state after it was previously stressed to max power
◾[403032]: Severe flickering observed on default launch of SimCity 4
◾[403449]: Playing any media sample in full screen in the 2x1/1x2 Fill SLS configuration leads to TDR
◾[400573]: Intermittent application hang observed while launching Aliens vs. Predator
◾[400693]: While running performance test, crash is observed with fault module atidxx32.dll
◾[401386]: Severe corruption and flashing light observed with specific game settings in Grid 2
◾[401289]: Flashing lights in Batman Arkham Origins game main menuEzek közül is a 404660, és a 400693 a legdúrvább, és részletezhették volna kicsit ezen hibák körülményeit, mert ha minden kártyával, minden alkalmazásnál ez a helyzet, akkor fel se teszem ezt a drivert..
-
kigyi_23
addikt
válasz
tibcsi0407 #14 üzenetére
Én nem cserélem a drivereket csak úgy mert kijött egy új (régen 5-7 éve még így csináltuk kijött és már vadul telepítettük is fel, hogy na majd hoz egy kis javulást
Manapság ez már nem érdekel annyira. Amikor kijön a hivatalos akkor felrakom ill. van amikor csúszik 1-2 hónapot a felrakása még ennek is. Ha nincs gond az előző driverrel akkor nem olyan fontos az új telepítése. Eddig azért nem volt fontos, mert a HD5830-on már egyik sem jelentett teljesítmény javulást most meg azért nem, mert az R9 280-on még nem kell teljesítményért izgulni
-
BSOD
senior tag
Már a telepítés sem fut le hibátlanul. A CCC pedig el sem indul. Net4.5 fent van.
-
kigyi_23
addikt
válasz
tibcsi0407 #11 üzenetére
Az ok, de csak a hivatalos kiadáshoz mérheti a teljesítményt a beta nem lehet mérvadó.
-
CsonkaImo
addikt
Kezdtem örülni amikor megláttam a Company of Heroes 2-őt a listában, mivel a játék optimalizálása nagyon gyenge. De ahogy elnézem az "akár 8%"-kal nem leszek előrébb
. Más meg nem érint, mindegy azért felteszem. Viszont azt nem értem a Bf4 miért nem gyorsul... Legelterjetebb játék ami támogatja a mantle-t is, így lehetne reklámozni is.
-
kigyi_23
addikt
válasz
tibcsi0407 #8 üzenetére
Miért nem jó, ha az előző verzióhoz viszonyítják?
-
tibcsi0407
félisten
Az AMD sokat változtatott a beépített rutinokon, így a 14.9-es driver extra teljesítményt is hozhat, amit a vállalat pár program erejéig ki is mért a 14.4-es meghajtóhoz viszonyítva
Még jobb lenne, ha valamelyik tavalyi Catalyst-hoz viszonyítanák...
-
Helmoras
őstag
szóval mivel nekem jelenleg hibátlanul megy a 280x nincs is sok értelme feltenni ezt az ujat hátha hibát szül...
-
nubreed
veterán
Érdemes ezt még feltenni 7870 -eshez vagy annak már teljesen mindegy?
-
atomeec
senior tag
Nem hiszem, hogy régi CF-re nagy változást hozna, de ha rosszabb nem lesz, örülök
Köszi a hírt!
-
proci985
MODERÁTOR
jessz, gyakorlatilag az eltero kijelzokkel tullepte azt, amit anno softTHval el lehetett erni.
mondjuk az egy kattintas jol hangzik, bar eddig se a szoftveres felkonfiguralas volt a nehez, legalabbis nem egyforma kijelzok eseten.
btw, eyefinity + cf framepacing patchrol van mar valami hir, vagy en nem vettem eszre, hogy kijott?
-
stratova
veterán
Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is.
Vagy megvárják, hogy megjelenjen itt is.
-
BSOD
senior tag
Jó hogy hajnal 4-ig kalibráltam a vetítőt.
Erre megjelenik. Kezdhetem előröl, mert megjöttek a várt 'fícsörök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külföldi SIM-ek itthon
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest