Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.
félisten
Így kell egy jó konzolt elszúrni pocsék játékokkal , illetve azzal, hogy egy rohadt játékot nem adnak ki rá, ami értelmes lenne vagy exkluzív. Anno a Dreamcastot pl megvettük a Resident Evil code name : Veronica miatt, mert belebetegedett sok ember hogy ez a rész kimarad neki. ( Én is)
Nagy szám lett volna ezt megcsinálni wii-re és rádobni és rááldozni pár igazán jó egyedi játékot? megvettem a gépet, játszottam a zombi u val,meg mondjuk a Assasin creedet is azon toltam végig. Aztán annyi, a többi mind unalmas vagy nem európai embernek való. Ezért kiadtam 115 ezret anno. Köszönöm Nintendo? most ezt kellene mondanom? Szerintem igaza van az EA-nak és nem nekik hanem a Nintendonak kellene rohadtul észbe kapnia és nem cserbenhagyni sok százezer játékost aki még bízik bennük. Amúgy maga az irányító rohadt jó és baromi nagy lehetőségek rejlenek benne, ha ki lenne használva sok szép egyedi játékkal, ami akár hardcore gamereket is bevonzanak ,akkor menne a szekér. Félek hogy a Sega saturn vagy a Dreamcast sorsára jut tényleg.( Amúgy a Dreamcast korának egyik legerősebb konzolja volt, gyönyörű grafikával.)
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-23 napos-garanciás
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest