- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így kell egy jó konzolt elszúrni pocsék játékokkal , illetve azzal, hogy egy rohadt játékot nem adnak ki rá, ami értelmes lenne vagy exkluzív. Anno a Dreamcastot pl megvettük a Resident Evil code name : Veronica miatt, mert belebetegedett sok ember hogy ez a rész kimarad neki. ( Én is)
Nagy szám lett volna ezt megcsinálni wii-re és rádobni és rááldozni pár igazán jó egyedi játékot? megvettem a gépet, játszottam a zombi u val,meg mondjuk a Assasin creedet is azon toltam végig. Aztán annyi, a többi mind unalmas vagy nem európai embernek való. Ezért kiadtam 115 ezret anno. Köszönöm Nintendo? most ezt kellene mondanom? Szerintem igaza van az EA-nak és nem nekik hanem a Nintendonak kellene rohadtul észbe kapnia és nem cserbenhagyni sok százezer játékost aki még bízik bennük. Amúgy maga az irányító rohadt jó és baromi nagy lehetőségek rejlenek benne, ha ki lenne használva sok szép egyedi játékkal, ami akár hardcore gamereket is bevonzanak ,akkor menne a szekér. Félek hogy a Sega saturn vagy a Dreamcast sorsára jut tényleg.( Amúgy a Dreamcast korának egyik legerősebb konzolja volt, gyönyörű grafikával.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest