- Házimozi belépő szinten
- AI a játékokban és azon túl
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz LamerGyuri #120 üzenetére
A napi 65 csak a "játszástól" van?
Mert ha minden nap belépsz fórumba, lájkolsz képeket, stb., akkor össze lehet még szedni jópárat... -
LamerGyuri
senior tag
Létezik olyan ember, aki már tudott venni valamit a pontjaiért? Vagyis összejött neki valahogyan annyi.
Videókártyára rámozdulnék, de az akcióshoz is a napi 65 ponttal számolva közel 420 nap kell még. Vagy van valami módja, hogy több pontot farmoljak egy nap?"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Valaki tudna nekem segíteni?
Az lenne a problémám, hogy leszedtem az új catalystot feltelepítettem de ez után a játékok rosszabbul futottak mit azelőtt, mikor még csak a gaming evolved volt fenn.
Letöröltem és azóta valami baj van a raptr féle progival, mi lehet a megoldás erre.
(konkrétan elindul a gép indulásakor csak a programba nem tudok belépni)Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
Snip3r_HUN
addikt
-
válasz LamerGyuri #113 üzenetére
Nyilvános a Steam profilod? Mert az tutira kell hozzá.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ledgeri
nagyúr
válasz LamerGyuri #113 üzenetére
Akkor support. Ami meeglepően jó/gyors...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
BoneDragon
veterán
válasz BoneDragon #102 üzenetére
Hm, úgy néz ki 50 után már nem ad pontot.
-
válasz Snip3r_HUN #109 üzenetére
Amúgy pl nekem is van két játék amit nem érzékel. Mondjuk a bf4-et pont igen.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz Snip3r_HUN #107 üzenetére
Nekem 8.1-el tökéletes. .net 4.5 fenn van?
-
válasz Snip3r_HUN #103 üzenetére
Még elég beta a software. Milyen op?
-
solaris17
aktív tag
Díjazom a díjazós ötletet.
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
ledgeri
nagyúr
válasz LamerGyuri #99 üzenetére
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
BoneDragon
veterán
Már nem osztogat kommentért pontot, viszont ahogy nézem ha vissza followolnak akkor 5 rp-t kapok.
-
LordX
veterán
válasz sotetlovag97 #96 üzenetére
Erről beszéltem a #76-ban...
-
válasz LamerGyuri #99 üzenetére
Nyugi nekem is van amit nem lát. (Pl AoE II HD) Még eléggé beta az egész progi, és inkább az ismertebb neveket ismeri fel a rendszer.
-
LamerGyuri
senior tag
Nem bírom összekapcsolni a Steam-fiókommal, egy csomó cuccosomat ezért nem akar látni. Mit bénáztam el, tudja valaki esetleg?
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Petyyyyy
addikt
válasz BoneDragon #97 üzenetére
Ezzel együtt is te fogsz jól járni. Pontosabban te is. Neked évek múlva futja majd egy ingyen játékra a pontokból, nekik meg egy mégjobb előbeállításra/adatbázisra és később jobban optimalizált játékokra.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
BoneDragon
veterán
válasz GeneraL_XTX #94 üzenetére
Most még 65 pont a max. Még így is több év mire összejön legalább 1 játékra a pont... Simán csak meglebegtetik előtted a mézesmadzagot, hogy használd a programot.
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Nekem még csak 1214 pontom gyűlt össze, de gyűlik rendesen.
Amúgy minden nap írjatok valami értelmes kommentet valahová meg likeoljatok.
A játék mappában pedig érdemes napról napra nyomni egy Revert-et és utána otimalizálni és így jön a plussz pont.Remélem tudtam segíteni,
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
ledgeri
nagyúr
válasz #21346560 #93 üzenetére
Én sem értem: 1 óra loadout:29 pont, 3 óra Arma3:59 pont... (optimalizálva a ki nem törölt 2 darab, lejárt free-to-play hetvégés játék: 2x20 pont )
67 games
1,877 hours tracked
125 achievementPár órával kevesebb volt amikor beléptem, és akkor volt 3850 körül... nektek milyen a statotok? (csak, hogy kiderítsük a rendszer turpisságait..)
-
GeneraL_XTX
veterán
Ahogy le is van írva, egy nap játékkal max 25 pontot kereshetsz, ennyi.
Senki nem ebből fog meggazdagodi, amd-nél se hülyék ülnek ám
Egyébként én az előbb WoT-oztam fél órát, ki is írta, hogy kaptam 17 pontot. Szóval viszonylag gyorsan el lehet érni a napi limitet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát én pl. most jáccottam 1.5 órát a WarThunderrel, de egy kanyi pontot sem kaptam... lehet, hogy a mai 8 óra NFSW kimerített minden szerezhető pontot?
update: meg néztem... arra sem kaptam semmit
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Igen, ennek nincs létjogosultsága ebben a formában. Egyszer én is kipróbáltam, először nem tudtam, hogy miért fut jobban az adott játék...aztán megnéztem a beállításokat.
Persze értem én a mindenki egyforma eséllyel indul elvet, de ennyi erővel akár konzolt is vehetne az ember.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
válasz Dilikutya #79 üzenetére
Igen, mert ez az optimalizálás nem a gépedhez igazodik sajnos. Sőt, még csak nem is az AMD határozza meg, hogy egy-egy játéknál mi az optimális beállítás, hanem a community. Szerintem ez nagy fail ilyen formában.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Wolverine
félisten
válasz Dilikutya #79 üzenetére
Nyugi, ezzel én sem vagyok elégedett; amióta frissítettem a VGA driverem, és akkor csak a kisebbik monitorom ismerte fel, azóta annak az 1280*1024-es felbontására akar mindent optimalizálni, pedig nem azon játszom, hanem a nagyobbik 1920*1080-on...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Valaki tud arról konkrétat, hogy itt mo-n is működik-e a cucc? (mmint a beváltás része)
Nem kéne elcsapni x ezer pontot a semmire...Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Nxn908xxx
őstag
Nektek se mutatja hogy mennyit játszottatok egy játékkal? Egy fél órát játszottam BF3-al, kaptam is érte 17RP-t. A total time pedig "<1min". Béta ez még.Frissítette.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz BoneDragon #75 üzenetére
Nem komentelésért fogsz te kapni pontot. Hanem azért, hogy játszol és az adatok eljutnak a AMD-hez. Ez nem PH, hogy a komentek számával nő a rangod!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Dilikutya
félisten
Azért ez a játékbeállítós funkció még nem túl erős benne. Pl. a Fallout 3-on szó nélkül butítana mindent, de a Counter-Strike: Global Offensive sem tetszik neki az én beállításaimmal. Ami az én esetemben mindkettőnél értelemszerűen maximum, mert a gép röhögve elbírja.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
LordX
veterán
válasz BoneDragon #75 üzenetére
Ez egyébként egy hatalmas fail. Azért fog mindenki random cikkek alá random kommenteket írni, hogy kapjon pontot.
-
BoneDragon
veterán
Olvasgattam kicsit a kommenteket az ati 270 kártya alatt és azt írta a srác, hogy csak kommenteléssel összekapart ma 700 rp-t.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Wolverine #70 üzenetére
Én nem töröltem, csak leállítottam, majd telepítettem az újat, és az meg felülírta... ennyi.. magától elindult, és be is jelentkezett
Hát még jó, hogy csak most váltottam raptr-ról. és nem vesztettem pontot (de ha úgy vesszük, csak nem tudtam, hogy vesztettem...) (fura lesz megszokni az új ikont
-
KAMELOT
titán
Na milyen jó! Hátha kapok valami jó kis VGA-t.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Benzoldog
tag
Én is díjazom az ötletet!
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Az eredeti pontozási rendszert átalakították a bétateszt végén, ezért veszett oda mindenkinek párezer pontja (mondjuk kb. a kétharmada annak, amit addig be lehetett gyűjteni). Ez benne van abban, hogy tesztelnek.
#68: töröld le a Raptr-t, és telepítsd az AMD-s klienst.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
BoneDragon
veterán
Lehet én vagyok a béna, de hogy lehet előhozni ezt az amd-s felületet ami a linken van? Régebben használtam a raptr-t, de most belépek és ugyan az a felület van mint régebben. Vagy nem frissül magától és a régi fos van fent?
-
Reggie0
félisten
válasz LamerGyuri #38 üzenetére
Fel sem tudom, miert nem szeretik az emberek, ha at akarjak oket kni.
-
Nxn908xxx
őstag
Elég szegényes még a kínálat. Fognak később belerakni olyan nagyobb játékokat mint a BF4 vagy Thief? Illetve olyan hardvereket mint az FX procik vagy R9 csúcskártyákat?
-
törölt tag
Veszteni való nincs, meglátjuk mi lesz belőle
-
Prof
addikt
válasz GeneraL_XTX #53 üzenetére
A feneket. Elinditasz inkabb takarekos Intel IGP-n jatekot es hagyod futni a hatterben Az AMD-d meg 3W-ot eszik, ha tudja a Zero core-t kikapcsolt monitorral. VNC-vel meg melobol is ranezhetsz mennyi pontod van eppen.
-
tixem
addikt
gyors regeltem is, lett 900 RP a semmiből gyakorlatilag, ebből 50-et mozgósítottam egy Bronze Reward-ra hátha bejön
nem tudom, hogy gyúlnek a pontok, xy játékkal eltöltött xy idő után mennyit ad, de jónak tűnik a dolog. Néztem, Titanfall 25k RP, rágyúrok amúgy is sokat kockulok, hátha még ezzel sikerült akár csak egy játékot is összetarhálni már megérte.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Nxn908xxx
őstag
Na fent a progi, gyűljenek csak azok a pontok!
-
Lacee1986
senior tag
Akkor most Raptr mellett ennek is kell futnia, vagy ez teljesen kiváltja azt?
-
Petyyyyy
addikt
válasz GeneraL_XTX #53 üzenetére
Ez Flawless Victory! És még csak nem is kell profi játékosnak lenned.
-
Azért néhány óra játékkal kapni ingyen egy csúcsvga-t, nem tűnik rossz üzletnek, főleg úgy, ha amúgy is játékkal töltötted volna ezt az időt.
(#48) Kopi31415: a Trolloff-ot tedd át a hsz-ed végére.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Na végre!
Otthagyom a melót, egész nap csak játszom, a gyűjtött pontokésrt kapott szoftvereket és hardvereket meg eladom, és ebből finanszírozom, h játszok
-
DithenS
senior tag
Most még több korckára lehet számítani,egyszerűen utálom ezt amikor mindenkiből kockát akarnak csinálni,ami a leg egészségtelenebb dolog a világon.
-
bitblueduck
senior tag
egyrészt az jó, ha a semmiért kapsz valamit, azaz csak játszol és jön a pont. De mire összejön valamire addigra... én inkább elmennék 1 hétvégén 2x8 órára dolgozni mint 1000x8 órát játszani hogy legyen +1 eredeti jatekom
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
JanR
addikt
Ez jó, úgy is most álltam neki a GTA 4-nek
(#15) mg105: Az meg megint egy pont jó dolog, mert jelenleg NV karim van, de szeretnék váltani AMD-re (vissza).
Nem nyert az NV-s ötlet:
"A használatához nem szükséges AMD Radeon grafikus vezérlő, de a pontgyűjtés és az optimalizáló csak ezekkel a hardverekkel működik."
Magyarán hiába próbálok pontot gyűjteni, nem fog menni mert NV kártyám van? Kár érte Ha ezt tudom, inkább a 7870 marad tarcsiba itthon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[Trollon] Nem megy a gaming evolved a tervek szerint? Nem megy az optimalizáló app?[/Trolloff]
Nekem vannak pontjaim Tescoból, Sparból, Moltól, hozzá csaphatom?
És vásárolni hol lehet majd vele? Sarki kisker, nagyker benne lesz? Garancia hogy fog kinézni?
-
DeadMeat
nagyúr
De akkor meg minek is használjam, ha nincs rá reális esély? Az előző pontozás sem volt túl jó, de a mostani sem. Valahol a kettő között kellene, vagy legalább a pontokat kellene lejjebb hozni. Nem a hw pontjait, de a játékokét mindenképpen hozzá kellene igazítani a pontszerzés sebességéhez. ~300 óra bf4 játékkal ~4k pont nem túl acélos, egy játékhoz meg 30k kellene. Esélytelen.
A titanfallt ebből akartam megvenni, a fele már megvolt. Most hiányzik még 21k hozzá Hol itt az igazság?Mindegy is, használom bevásárolgatom havonta egy arany sorsolásba, hátha lesz nekem is szerencsém egyszer az életben.
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
tDr1v3r
veterán
Szerintem ez a kártyavásárlós csak azoknak van akik sokat játszanak de évekig nem költenek a pontjaikból. Nekik jó, nekünk meg ilyen téren annyira nem, de időnkénti játékvásárlásra azért nem olyan rossz.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
DeadMeat
nagyúr
Nem persze, hogy nem azért van, de reális esély nem ártana, hogy be is tudjak ruházni egy hw/sw akármire. Így nem igazán vagyok motiválva, mert a sorsolásokba tudom magam max bevásárolni. Még akkor sem nagyon lenne esély, ha 3 játékkal játszanál egyszerre.Mármint párhuzamosan. Még úgy sem gyűlne elég gyorsan a pont hozzá.
-
Djuree
félisten
amd proci is kell vagy elég csak vga?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jozsef8
aktív tag
válasz LamerGyuri #38 üzenetére
Ami semmit nem ér a reklámon kívül
-
LamerGyuri
senior tag
Mi ez a sírás, hogy kevés a pont, meg elérhetetlenek a cuccok? Az nVidia hasonló alkalmazása az adatgyűjtésen, "optimalizáláson" és az "Új verzió elérhető" üzeneten kívül semmi másra nem jó.
Itt legalább van színes-szagos mézesmadzag"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
DeadMeat
nagyúr
Pár napja 15k fölött volt a pontom, már kezdetm örülni, hogy még 3-4 hónap és vehetek egy játékot 30K-ért.. Erre lecsapták 4k körülre... Még 3-4 év és vehetek egy játékot
Am. az ötlet jó, sok vizet nem zavar, ha fut. Pár dolog még hiányzik belőle, pl videók felvételére lehetőség.Ilyet nem találtam benne pl.
[ Szerkesztve ]
-
LaleeeSan
tag
Nekem majdnem 10000 pontom volt és lett belőle 3800 a váltáskor.
Szerinted mennyire örültem neki
De ettől függetlenül használom, mert nem kell kisakkozni, hogy mit hogy állítsak be.
Megnézem, hogy van-e hozzá beállítás, ha van akkor azt használom.
Meg elfuthat nem fogja a gépet (annyira).Through 20 years of effort, We've successfully trained everyone to use passwords that are hard for humans to remember, but easy for computers to guess.
-
cannibal
senior tag
Az elején néztem, és még reálisnak is tartottam, hogy ha sokat játszol, akkor 360 pontot lehetett egy nap játszással kitermelni. Percenként volt 1 pont és azt hiszem 6 óráig számolta. Azzal akár fél év kemény játékkal ki lehetett volna grindolni valami játékot. kb 1 év alatt meg az akkori pontozás szerint egy 270X-et. Gondolom ők is leültek egy számológéppel és rájöttek, hogy ennek van értelme és szétcseszték.
-
cannibal
senior tag
Az nagyon "jófejség" volt tőlük, hogy megszabadítottak pár 1000 ponttól, mert az új pontozásukat visszamenőleg érvényesítették... szóval ne egyétek forrón a kását. Lehet fél év múlva kitalálnak valami mást és megint átszámolják az eddigi pontjaitokat mondjuk 1pont/óra játékidőre vagy akármi. Arról nem is beszélve, hogy eddig lehetett volna pontokból venni valami értelmeset, most meg ahogy nézem a pontokból sorsolásra lehet jelentkezni. (pl: Astro füles) Hát kösz.
-
Petyyyyy
addikt
válasz samugalaxys #21 üzenetére
Az ösztönzés adott. Vegyé' AMD kártyát és ha ügyesen játszol (meg eleget), akkor kaphatsz mellé mégegyet. A hibát te követted el, nem érdeklődtél másik 280X után. Vess magadra.
-
Prof
addikt
En anno kaptam Raptr Pet-et Riftbe, meg itemeket, meg Storm Legion kieget toluk ingyen, jatszasert.
Samu : szerintem a gyarakban a konzolokba gyartjak most a Jaguar chipeket ezerrel, kulonben buntit fizetnek a Sony/MS-nek a szerzodes ertelmeben, inkabb buknak AMD VGA vasarlokat Komoly gyartokapacitasi problemaik vannak ahogy a termekek elerhetoseget nezem.
[ Szerkesztve ]
-
samugalaxys
tag
Nem is írták, hogy nvidiával nem megy, csak pontok nem járnak.
Jó kezdeményezés, de mint ahogy már előttem is írták szerintem is jó lenne, ha a pontokért cserébe kedvezményt kapnál grafikuskártyákra. Sőt járhatnának a pontok geforce-ot használóknak is ezzel is válltásra ösztönözve.
Csak érdekességképpen megjegyezném, hogy január közepe felé rendeltem egy HIS féle 280x-et, majd pár nappal később értesített a webshop, hogy várhatóan márc. 17-én tudják küldeni. Más gyártó termékei után nem érdeklődtem, hanem inkám gtx 770 phantomot vettem. 2 nap múlva kézhez is kaptam... -
mg105
senior tag
Szerintem igen. Én az AMD Evolved progit szedtem le, bejelentkeztem a rapt-os accommal, és működik Intel IGP-vel és NV DGPU-val is.
(#18) adamssss: A beváltásra én is kíváncsi leszek, mert morcos lennék, ha elpocsékolom a pontjaimat egy olyan kulcsra, amit meg sem eszik a steam, vagy később eltűnik belőle.
[ Szerkesztve ]
-
-
Es ez mo-n is van, vagy csak us only? Mert igy kb egy fel ev alatt megvan egy r9-es kari. A kerdes h mo-ra is kikuldik-e?
A villanyt meg nem en fizetemAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Prof
addikt
Jelentkeznek egy AMD VGA device emulator driver-ert, hogy tudjam futtatni
mg105 most akkor nem csak AMD Evolved progihoz kotheto akcio, hanem sima Raptr-os ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #1 üzenetére
Pontosan +1
Ja majd elfelejtettem -
Findzs
addikt
"Pontgyűjtésre buzdít a Gaming Evolved applikáció"
jó elgondolás egyébként
egy lökés a legális játékok felé"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
AtHoS
nagyúr
Csak a raptr által támogatott játékokat veszi "játszásnak" vagy lényegében bármelyik játékot?
Szerintem az előbbi lesz a mérvadó, az utóbbi esetben nem is tudom hogyan tudnák, hogy fut a progi által nem ismert játék
Sajnos a támogatott játékok listája nem oly mérföldes hosszúságú jelenleg, így sok gama ki is esik (pl. metin, lineage, stb..)
read-only mode on the forum
-
LaleeeSan
tag
Nem akarlak elkeseríteni, de játékkal napi 25 pontot lehet max összeszedni.
Most egy darabig 65 -t lehet naponta, de ez csak ideiglenes.
Játék optimalizálással lehet 20-at kapni játékonként (elsőért 50).
Még közösségi tevékenységgel lehet pontot kapni, de az nem tudom mit takar, mert az nem érdekeltThrough 20 years of effort, We've successfully trained everyone to use passwords that are hard for humans to remember, but easy for computers to guess.
-
ZS3NI
őstag
Már egy ideje raptr user vagyok, gondoltam most rálesek erre az akcióra.
500 pontot kapnék a "join the club"-ért, azt hogy kaphatom meg? újat nem akarok regelni emiatt.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Petyyyyy
addikt
Nem szabad a ló túloldalára esni. A játék maradjon csak játék, ne pedig pontszerzési/vásárlási lehetőség. Ez csak egy bónusz, amit felejts el és csak 3-4 havonta less rá az állásra.
(#4) jozsef8 - Honnan tudod hogy alakul a pontozás?Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Lolka Bolka
aktív tag
Mondjuk , ha be lehetne majd váltani a pontokat úgy, hogy egy részét fizeted azzal, akkor az még jobb lest, tehát mondjuk kapnál 20 ezer HUF kedvezményt a vásárolt termékből a pontjaid miatt...
-
Tazsam01
tag
jó is lenne
Maximalizálva van, hogy naponta mennyit kaphatsz játékidőért. Jelen esetben csak játékból összeszedni a 80k pontot cirka 10 év .
Maga az alapötlet viszont jó, így kell adatbázist építeni, biztos, hogy többe került volna ennyi konfig letesztelése ennyi játékkal mint amennyibe ez az akció kerül az AMD-nek plusz a játékosok sem veszítenek semmit. -
törölt tag
Jó az irány, a többi felhasználónak is jó: "win-win" eset
Szabadidőt milyen tarifával és hol lehet venni hozzá?
-
Spr1nG
tag
Ez jó lenne, ha játszanék. De csak notim van amin nagyon ritkán játszom, ráadásul NV VGA van benne
http://www.spring-gas.hu
-
jozsef8
aktív tag
Annyi értelme van, hogy 80000 pontot nagyon nehéz összeszedni, persze csak ha játszol. Kiszámolva csak ha játszol a 80000 pont: 50 pont / 2 óra game / 24 óra 600 pont. 80000/600= 133 nap. Ennyi idő alatt jönne össze az R9-es vidikari ami 80k pontért van. Más fajta pontszerzés pedig nem sok van.
-
Cythyel
senior tag
Ha ez működik T.E.R.A. alatt is, akkor hamar meg lesz az a 100k pont XD
-
Petyyyyy
addikt
válasz Snip3r_HUN #1 üzenetére
Én is jónak tartom az elképzelést. Jáccá' oszt kapsz jutalmat! - Kell ennél jobb? Kíváncsi leszek majd az optimalizáló rész fejlődésének ütemére. Már most tudom, hogy nem hagyom majd neki állítgatni az opciókat, de az adatok küldése felőlem mehet.
-
Snip3r_HUN
addikt
Határozottan jó ötletnek tartom
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM