- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Külföldi források szerint a végleges CPU-kat szállítják, nem pedig mintákat:
"When we say we are shipping production units of any part for the first time, the next question I inevitably get asked is how does AMD define 'production'?" wrote Phil Hughes, Senior PR Manager at AMD. "When we talk about production here at AMD, it refers to the units that will ultimately be in the systems that our OEM partners will ship to retailers or end-customers."
-
Devid_81
félisten
Mekkora pénzekkel "dobálóznak" ezek, nem semmi!
Jöhetne már az az új CPU! -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
yakuza.tora #25 üzenetére
Na ezt nem tudtam hogy melyk csipszet generáció van rajta. Am3+ os lappal jobban jársz majd mindenképp
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #24 üzenetére
790FX chipsetes, arra nem adott ki biost az ASUS.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
yakuza.tora #23 üzenetére
Mondjuk az Asus ezen lépésen nem lepődtem meg. Gondolom azért x6 mert az x4 már kevés lenne neki. Ha nem akarsz tuningolni akkor fölösleges egy formula lap.
Egy jóárasított bulldózerrel megint más tészta. Főleg ha olyan is lesz amilyennek kellene lennie.
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #22 üzenetére
Meglátjuk. Ha jó árban lesz a Bull (amire elég kicsi az esély) akkor talán. Ha nem, akkor X6.
(Sajnos a Crosshair III Formula deszkához nem ad ki AM3+ biost az ASUS.) Gondolkodtam, hogy eladom... -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
yakuza.tora #21 üzenetére
a 6970 mellé illene valami testesebb prockó ez kétségtelen.
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #20 üzenetére
Hát...a vga már szeretne egy izmosabb procit, de a Bull megjelenéséig még várnia kell. Aztán majd meglátjuk...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
yakuza.tora #19 üzenetére
Értem. Akkor nem vagy egyedül. Biztos nem lesz olcsó, de az eredményre nagyon sokan kíváncsiak vagyunk. Pontosat majd teszt után lehet mondani.
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #17 üzenetére
Nem akarom én megkövezni érte az AMD-t. Sőt! Inkább az aggodalom hangja szólt belőlem.
A Bullt már eleve méregdrága prociként harangozzák be, félek, ha ilyen szigorú lesz a chip osztályozás, akkor lesz is alapja a félelmeknek. (tudom, nem csak ezen fog múlni. Sőt...)
atti_2010: OK, csak nem vágom, hogy van-e 3magos Llano a tervekben és egyéb nyalánkságok...
-
atti_2010
nagyúr
Szerintem is igaza van Oliverdának, a 3 magos nem selejt mivel lehet használni és olyan is lesz aki olcsóbbért megveszi.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
yakuza.tora #16 üzenetére
Viszont nem nevezhető rossz üzletpolitikának és nyersanyag + erőforráskihasználásnak a hibás 1-2 magok letiltásából nyert x3 esetleg x2 -es procinak. Zöld dolog
-
.mf
veterán
A félvezetőiparról szemléletes a kép. Összesen kb 2 "fehér" embert látok, bár egyikükben nem vagyok biztos
-
Oliverda
félisten
válasz
yakuza.tora #9 üzenetére
Az én értelmezésem szerint az számít selejtnek amit egyáltalán nem lehet értékesíteni. A hárommagos pedig nem ilyen és a hatmagos BD sem (lesz ilyen).
-
yakuza.tora
addikt
Na végre, egyszer sikerült feltennem egy épkézláb kérdést!
Azért a "lenyeli a selejt költségét" gondolom nem lesz ilyen egyszerű, mert valakinek azt is ki kell fizetni, ha máshogy nem, a hibátlan darabok árában. Gondolom, a Bull is ez alapján lesz fizetve, s ott még fájdalmasabb lehet egy nagyobb selejt arány...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
yakuza.tora #9 üzenetére
Jó kérdés.
A Llanonak lesz minimum kettő verziója. Egy négymagos és egy kétmagos. Nyilván elméletben a hárommagos verzió lényegtelen, mert a GloFo lenyeli a selejt költségét.
A GPU oldalról már lehet, hogy más a helyzet. Ott ugye 400 SP lesz, de nem éri meg a 320 SP-s verzió, mert egy shader tömb (LDS-sel és textúrázókkal) nem több 10 mm^2-nél. -
_AnTi_
tag
Jézusom, mikor lesz már június...
Már alig várom, hogy az első teszteredmények megszülessenek, és akkor végre eldől, hogy milyen irányba fejlesztem a gépem. Csak nagyon nehezen akar eljönni ez a nyár!
-
Day 'n' Nite
tag
Ááá, én úgysem bíron kivárni ezeket
Egyébként tényleg érdekes üzleti mgoldás. És így estefelé már nekem alig sikerül felfogni -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Mindenesetre érdekes volt belepillantani az ilyen háttérinformációkba is.
Köszi. -
Angel1981
veterán
Érdekes cikk, de 80%-ban nem is arról szólt, amit a címe alapján gondolna az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest