Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, a napfényből nyerik az energiát.
Komolyra fordítva a szót, ha jól tudom eddig is volt olyan funkció ami letölti, de nem jelenítni meg a reklámot. Ezzel kb. mindenki boldog, a reklám statisztikailag megjelent, a felhasználónak meg mégse mászott bele az arcába.
Amúgy néha én is elgondolkozom hogy felrakjam az Adblockot, pl. amikor beugrik az arcomba egy reklám a jobb alsó sarokban egy "tovább" gombal, rányomok azért, hogy bezárjam és már irányíti is átÚjra megnézem a tetű reklámot, és valami lehetetlen helyen van egy miniatűr bezár gomb.
Száradjon ki aki ilyeneket csinál. A sima, megjelenik ha érdekel rákattintasz reklámmal az ég világon semmi gondom.
Penge_4:
"Ilyeneket kéne itt is alkalmazni, meg szöveges hirdetéseket, mert a villogó flashektől falnak megy minden jóérzésű látogató."
Pontosan. -
cousin333
addikt
Egy fórumozó aláírását idézve: "Értem én, csak lesz@rom"
Amíg a gépemet erősen megfogja az oldalon látható tucatnyi reklám...
Amíg a villódzásuktól majdnem epilepszás rohamot kapok...
Amíg a Flash reklámok miatt szétfagy a böngésző...
Amíg szöveg fölé víve, vagy csak úgy magától előugrik egy kis reklámablak...
Amíg a 10 helyről betöltött hírdetések miatt ötször tovább tart az oldal betöltése......addig tiltani fogom őket. Ami nem zavar, azt nem bántom. (lásd mondjuk a Google Adsense-et)
A cikk másik érdekes információja az FF-ről: mindössze 5% használ Adblock-ot, ami az egyik (ha nem a) legnépszerűbb kiterjesztésnek van kikiáltva. Ez megintcsak megerősíti azt a feltételezésemet, hogy az FF felhasználók nagy része egyáltalán nem használja az FF esszenciájának nevezett kiegészítőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest