- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
#ezekaszemétkapitalistacegek
#miertnemfizetszertehaingyeniskaphatod
ennyi félremagyarázást és marhaságot... ingyen kapsz 3 hónapot vs. ingyen kapsz 7 napot; a szolgáltatásra ígyis-úgyis beregisztrálsz, az adataidat megadod, szóval miért is jó ha nem veszed át az ingyenhónapokat? Ezt magyarázd már el nekem úgy, hogy én is megértsem...Gedeon 77: pontosan, én új accot regisztrálok a 3 hónaphoz, mert ugye az apple accomon már használtam appletv+-t, így arra nem jár. Revolut eldobható kártya, egyszer használatos, szevasz.
Amerigo49: remélem a google-ben sem keresel, stbstb, mert mindenhol szórod szét az adataid. Mindenki csak rád kíváncsi. Ha valaki tényleg az lenne, akkor már rég megfigyelne, és ahhoz még a jóváhagyásod sem kell.
thomasvold: ha használni akarod, akkor csak a megújulás előtti nap mondod le, ugyanis az Apple esetében az ingyen időszakot bukod mikor lemondod a megújulást. Ez mondjuk valóban kicsit szemét húzás...
-
FefeeX
veterán
válasz
thomasvold #25 üzenetére
nem, arra írja a 7 napot
belépni a meglévővel meg nem lépek be, mert arra már kaptam eszközvásárlással 1+ évet...
-
FefeeX
veterán
válasz
thomasvold #22 üzenetére
pont ma néztem, appletv+-t feldobta, telepítettem, viszont az csak annyit mond, hogy regisztrálhatok a 7 ingyen napra...
55B7 -
FefeeX
veterán
Nézőpont kérdése. Ha azt nézzük, hogy nem vásároltak fel mindent, hogy náluk is nézhesd, akkor igaz.
Ha azt nézzük, hogy amiket ők csinálnak, azok többségében első osztályúak, akkor meg nem.
A See, a For all mankind, a Morning Show, Foundation, Jacob védelmében...
És nézünk ezek mellett nem kiváló, de alapvetően abszolúte megfelelő sorikat is, mint a Dickinson, a Servant vagy a Trying.
Én is ingyen kaptam az egy évet, és én sem fizetem, mert annyi anyag nem érkezik rá, és nincs is elérhető, hogy folyamatosan legyen előfizetésem.
Érdekelne, mi mindenhez adják még ingyen? Induláskor lehetett kapni egy évet az új eszközökhöz meg most ez... Mondd már hol van még, hova regisztráljak az ingyen időszakért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az LG 2016-ig visszamenőleg minden 4K-s okostévé tulajdonosának 3 hónap Apple TV+ elérést ajándékoz.
- Razer Blade 15 megvigyázott szép állapotban.
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest