Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gedeon 77 #51 üzenetére
Az ellkenzőjét írtam, hogy kell!
Mert rossz CVC-vel már a próbaterhelésnél meglállna a folyamat. Nem Apple TV+-szal, de mással jártam is így, miután kaptam az új kártyát, de reflexből még a régi CVC-t írtam be. Mindig elfelejtem, hogy nem csak a lejárat változik ilyenkor.
Eddig én a fenti működést láttam, az Apple TV+-t nem próbáltam.
-
Gedeon 77
lelkes újonc
válasz
thomasvold #37 üzenetére
Balika is megerősített, tehát nem kell a valós CVC hozzá!
-
törölt tag
btw van epolon egy invasion nevu sorozat es meglepoen jo, ajanlott
-
FefeeX
veterán
#ezekaszemétkapitalistacegek
#miertnemfizetszertehaingyeniskaphatod
ennyi félremagyarázást és marhaságot... ingyen kapsz 3 hónapot vs. ingyen kapsz 7 napot; a szolgáltatásra ígyis-úgyis beregisztrálsz, az adataidat megadod, szóval miért is jó ha nem veszed át az ingyenhónapokat? Ezt magyarázd már el nekem úgy, hogy én is megértsem...Gedeon 77: pontosan, én új accot regisztrálok a 3 hónaphoz, mert ugye az apple accomon már használtam appletv+-t, így arra nem jár. Revolut eldobható kártya, egyszer használatos, szevasz.
Amerigo49: remélem a google-ben sem keresel, stbstb, mert mindenhol szórod szét az adataid. Mindenki csak rád kíváncsi. Ha valaki tényleg az lenne, akkor már rég megfigyelne, és ahhoz még a jóváhagyásod sem kell.
thomasvold: ha használni akarod, akkor csak a megújulás előtti nap mondod le, ugyanis az Apple esetében az ingyen időszakot bukod mikor lemondod a megújulást. Ez mondjuk valóban kicsit szemét húzás...
-
RZozo
aktív tag
Működik. Akinél esetlegesen van értesítés, a Content Store-ban a felső sorban , az "kitakarhatja" az Apple értesítést, ha nem léátja azonnal.
7nap +3 hónap ingyen. Akinek van Playstation 5 konzol is, ott még 6 hónap ingyen behúzható jövő nyárig.
Nem egy álleejtős a műsorkínálat, de Netflix, Amazon mellé egy kis változatosságnak jó. Így főleg, hogy még nem kell érte havonta fizetni. -
GTVili
tag
válasz
ez_meg_emaz #43 üzenetére
... hm... érdekes. Én tegnap regisztráltam... de csak ma jött a promo. Rámentem, jött a kód... mobilról megcsináltam, és már ment is a TV-n...
Lehet firmware függő....
-
GTVili
tag
válasz
ez_meg_emaz #41 üzenetére
Nekem működik...
... mobilról is el lehet intézni a regisztrációt, utána már a TV-n is megy....
7 próbanap+3 hónap ingyen....
-
ez_meg_emaz
őstag
Mindenkinek megy? Nekem ott a 3 hónapos promó, rámegyek és "Szolgáltatás ideiglenesen nem érhető el." Net van, routeren nincs korlátozva.
Tegnap is ugyanez volt... -
Amerigo49
csendes tag
Túl sok személyes adatot akar megtudni.
Mondtam: Forduljon bizalommal a szülő anyukájához.
Nem kell így, ingyen sem. -
Gedeon 77
lelkes újonc
válasz
thomasvold #35 üzenetére
Pedig nekem engedte így, nem jó CVC-vel. Ugyanis nem szeretem teljesen kiadni az összes kártyaadatot. A számlámat is megnéztem, nem is történt mozgás rajta. Most is nézem ingyen az Apple TV+-t.
-
Gedeon 77
lelkes újonc
Az adataid felhasználását üzleti célokra némi trükkel elkerülheted: eldobható email címmel, álnévvel és fiktív címmel regisztrálsz, a bankkártyának ugyan valósnak kell lennie, de a hozzá tartozó CVV kód bármi lehet, nem ellenőrzik azt az első fizetésig. Így egy noname felhasználó szokásait tudja meg a cég, és ingyenes volt nemhogy 3 hónapig, hanem még plusz egy hétig. Ebből ilyen módon csak neked lesz hasznod. Ennyi.
-
ricsip
addikt
válasz
thomasvold #31 üzenetére
Ha annyira kell neked ez az eppöl tv, már rég beregisztralhattál volna rá, nem kell itt görcsölni ezen az ingyenes 3hónapon. Ami gondolom a 600 oldalas terms&conditions alapján valóban pénzmentes, de az adataidhoz hozzajutás (bankkartya, szemelyes adataid, felhasználói szokasaid) sokkal értékesebb a nyamvadt 3 havi előfizetési díjnál. Amikor nem fizetsz egy kapitalista cégnek egy szolgáltatásért, annál a tranzakciónál Te voltál a szolgáltatás. Abban gondolom nincs ellenvélemény, hogy a bolygón az eppöl a TOP legkapzsibb pénzéhes társulások között van.
-
szente
addikt
válasz
thomasvold #29 üzenetére
Ugyan ott, ahol a többi alkalmazás, pl YT, vagy a Fénykép és video, stb
-
szente
addikt
Nekem már feldobta a Content Store-ban, minden ok.
-
FefeeX
veterán
válasz
thomasvold #25 üzenetére
nem, arra írja a 7 napot
belépni a meglévővel meg nem lépek be, mert arra már kaptam eszközvásárlással 1+ évet...
-
FefeeX
veterán
válasz
thomasvold #22 üzenetére
pont ma néztem, appletv+-t feldobta, telepítettem, viszont az csak annyit mond, hogy regisztrálhatok a 7 ingyen napra...
55B7 -
Sajti84
csendes tag
válasz
thomasvold #22 üzenetére
Szerintem lehet érdemes még várni, ha USA-ra időzítik, akkor simán lehet, hogy még nem startolt el a promó.
-
thomasvold
őstag
Valaki regisztrált már? Semmilyen reklámbannert nem hoz fel ezzel kapcsolatosan a tv, vagy elég, ha beregisztrálok az AppleTV app-ban, ha megnyitom a tv-n?
-
newguy9000
csendes tag
Ezt már mindenhez is adják. A TV-hez, az iPhonehoz és a Playstationhöz is kaptam. Közben meg kb egyetlen jó sorozat van rajta, ez pedig a Ted Lasso.
-
moleculez
veterán
Mi a Tiny World (természetfilm), valamint a Tehran-t (kém sorozat) néztük.Jók a saját cuccaik, igényesen megcsinálva, látszik h van benne pénz, meg kreatívok, csak erre időm nincs mostanában.
-
törölt tag
amúgy ez a 3 hónapos LG-s promóció hogy néz ki? leszedem az apple tv appot a tévére és kell csinálni egy apple fiókot azon keresztül? vagy külön neten?
-
SH4D0W2011
őstag
"... vagyis aki már próbálta a szolgáltatást, az nem jogosult az ingyen hónapokra."
Ez valamilyen próbaidőszakra vonatkozik ("próbálta"), vagy arra is, ha valakinek van aktív előfizetése?
-
azbest
félisten
Nekem is elsőre hiányérzetem volt, sokszor csak a vásárolható filmeket láttam, nem találtam magamnak tartalmat rajta. Na de mostanában azért nálunk is szépen gyűlik az új és egészen színvonalas tartalom. A See is folytatódott, a For all mankind is állítólag jó. És most látom, hogy filmből is került fel új: Finch. Szóval tényleg alakul ez.
Aztán lehet nem minden hónapra fizetek elő, ha kipörögtek ezek, de most van rajta számomra is érdekes néznivaló. Meg más is, ami engem annyira nem érdekel
-
gaucho
tag
Teljesen egyetértek veled @FefeeX és én is kíváncsi lennék, hogy hol lehet még elérni ingyen, jerry311? Nem mellékesen kapott egy évet ingyen, saját elmondása alapján csupán egyszer nézett bele, ezáltal megállapította, hogy " tartalom kb. 0 ", tehát nem ér semmit...
-
FefeeX
veterán
Nézőpont kérdése. Ha azt nézzük, hogy nem vásároltak fel mindent, hogy náluk is nézhesd, akkor igaz.
Ha azt nézzük, hogy amiket ők csinálnak, azok többségében első osztályúak, akkor meg nem.
A See, a For all mankind, a Morning Show, Foundation, Jacob védelmében...
És nézünk ezek mellett nem kiváló, de alapvetően abszolúte megfelelő sorikat is, mint a Dickinson, a Servant vagy a Trying.
Én is ingyen kaptam az egy évet, és én sem fizetem, mert annyi anyag nem érkezik rá, és nincs is elérhető, hogy folyamatosan legyen előfizetésem.
Érdekelne, mi mindenhez adják még ingyen? Induláskor lehetett kapni egy évet az új eszközökhöz meg most ez... Mondd már hol van még, hova regisztráljak az ingyen időszakért... -
Az durva, h mindenki sci-fi sorozatot ajánl
-
Ennek örülök.
-
Csak összejött az LG és az Apple biznisze, mégha nem is a Store-ok kapcsán
-
Acélfarkas
őstag
Kevés az előfizető, így próbálnak ügyfeleket vadászni.
-
Samott
addikt
Ted Lassot ugyse lattam meg, jo lesz a karacsonyi szunetre.
-
jerry311
nagyúr
Mibol latszik, hogy az Apple TV+ nem er semmit?
Mindenhez ingyen adjak, kozben meg tartalom kb. 0.
Kaptam egz evet az iPhone-hoz, szerintem egyszer neztem bele a tartalomba, aztan viszlat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az LG 2016-ig visszamenőleg minden 4K-s okostévé tulajdonosának 3 hónap Apple TV+ elérést ajándékoz.
- DELL LATITUDE E5490 VILLÁMAKCIÓ! 39.990Ft
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- DELL Wyse 5470 (N4100 /8GB DDR4 / 256GB NVME / 14"FHD) Win 11, garancia
- Szuper áron DELL XPS 17 9710 UHD+Touch/i9-11900H/32 GB Ram/1TB SSD/IPS/NVIDIA RTX 3060 6 GB/Gari
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest