Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Nem rossz játék, de hamar ráuntam...
-
HyP3b0y
senior tag
UUUh, audiosurf nekem olyan volt még, haza értem, In Flames - Trigger-t raktam a sok váltás, gyorsítás, dob, nagyon szép pályát rajzolt ki, imádtam.
viszont dnb-t és monoton elektronikus zenével csak szimpla hullámok, amik ritka unalmasak

Szerk.: In Flames - My Sweet Shadow-val volt jó, nem a triggerel, de hasonló

-
strar
tag
Pedig nagyon jó kis játék ez, és ketten is lehet nyomni ami még izgalmasabb. Pörgősebb elektronikus zenéket érdemes berakni (ehhez stimmel a tempó és a vizualitás leginkább). Egy próbát sztem megér mindenkinek!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
GH-t imádom és jó is vagyok benne, de ez az Audiosurf nekem az unalom netovábbja... valahogy nem tudtam átérezni a dolgot.
-
GeForce 2 és Shader 3.0? Lol? Nincs egy kis különbség?

-
HyP3b0y
senior tag
Pont ma beszéltünk róla, amikor felkeltünk a házibuliból és guitar hero-ztunk, hogy az audiosurf-be legalább zenét lehet berakni, de igazából, nem kell hozzá ritmusérzék

Mellékesen ritka nehéz azzal a gitárral játszani
De a Dragon force-t easy-n is nehéz
-
aram01
nagyúr
Kár hogy botfülű vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Spor, Noisia, ezekre pl. mono pro-ban már kőkemény a játék
De ha valami igazán jót akarsz kacskaringós pályával, tegyél be Justice-t.