Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Elmondásod alapján a képzés kb. jobb mint egy ELTE Informatika..., mivel az idő tért része alatt képeznek ki és utána ha már munkábaálltál a tapasztalat fog számítani, tehát mire az ELTE-s megszerezné a diplomát a tapasztalatoddal sokkal versenyképesebb leszel és magasabb lesz a fizetésed....
-
NandorHUN
addikt
válasz
janeszgol #127 üzenetére
*igen netto 180, diplomás kezdőfizetés.
Ehhez képest a 4 hónapos képzés, amire végén diploma sincs 350-es bruttoért elég érdekes.De a feltüntetett honlapon azt írják 1-2 év múlva akár 1-1,2 millió/hó is összejön.
Ez így elég érdekes/vicces szerintem, de biztos igazuk van
-
NandorHUN
addikt
válasz
NandorHUN #125 üzenetére
Amúgy nekem egyre inkább az az érzésem, hogy ez is egy rejtett reklám ( - PROGmasters-é).
Azóta, hogy PH! elkezdett sírni a reklámblokkok miatt - ami érthető -, de egyre több az ilyen fura cikk, amiben nem nehéz észrevenni az itthoni cégek érdekeltségét.
Ez a cikk csak azért különösen gyanus, mert ha az állítás így is igaz nem lett volna szükség betenni a ROGmasters linkeket reklám gyanánt.
- Egyébként ezzel nincs is gond, csak akkor fel kéne tüntetni, hogy sponzorált cikkről van szó, nem?
-
NandorHUN
addikt
Lehet akkor dobom én is az egyetemet....
Legtöbbi ilyen honlap 350 ezres kezdőfizut igér a 4 hónapos képzés után, 2 évvel későbbire meg 1-1,2Millió /hó....
Frissdiplomás haverok keresnek átlag 180-at.
Szóval kicsit viccesek ezek az állítások bootcampet -ekkel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest