Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Colos1 #949 üzenetére

Hát nekem nem mondtál újat a fenti adatokkal! :DDD Én eleve az individual csomagokat szoktam leszedni, természetesen mindegyikbe belerakják a telepítőt (még az amúgy pár 100kB-os AVIVO-ba is), így az aztán a mobilnetem 5-6 napi adatforgalmát vitte el, főleg, hogy XP-re és W7-re is kellett.

A "tömény szemét" a CCC sok "optimalizálása", amit én egyszerűen csalásnak hívok, ugyanis a grafika - állítólag nem látható - butításával gyorsítják a megjelenítést (ezért sem lesz mostanában AMD kártyám, ez már rég nem ATI), de attól én még tudom, hogy csalnak, és képmentéseken is észrevehető, ha odafigyel rá az ember. Nem szeretem, ha becsapnak, na. :((

Én is - többek között - a minőség miatt tértem át ATI-ra anno, akkor tényleg durván csalt az nV, ez tény. Csakhogy, mint fentebb írtam, ez már nem ATI, hanem AMD! :Y Egyáltalán nem szimpatikus, amit tettek az ATI-val, főleg az, hogy minél újabb egy driver, annál jobban bugzik a megjelenítés egy régebbi kártyával. De ezt csinálják a többi cuccukkal is, AMD-s konfigomat azért adtam el, mert már sehogy nem működött normálisan, pedig csúcs-lapot vettem csúcs-procival. Végül már a CF sem ment benne, ha meg régebbi drivert tettem fel, 20%-kal lassabb lett a VGA (ez volt az ominózus 3870-mizéria, amikor 1 évvel a kari megjelenése után csináltak hozzá használható meghajtót). Aztán, ha nV kártyát rax a gépbe, AMD-s lapban "érthetetlen módon" több játék is faszán belassul, és még sorolhatnám. Ráadásul az AVIVO-t is faszán megszüntetik, nagy gratula nekik. Tudják, mi kell az igényes vevők elvesztéséhez. :C Egyedül az ATT hiányzik.

Hát, a Foobar-os probléma érdekes, de nekem már azóta nem volt hangkari a gépemben, hogy a P3-hoz még kellett egy SB Live!. ASUS lapjaim voltak, jó integrált hanggal, és az ASRock is jó volt, legalábbis a hi-fin szépen szólt mindegyik, minimális zajjal. Hogy sok 1000 Ft-ot kiadjak egy hangkarira azért, hogy még szívjak is vele, nálam nem játszott soha.

Új hozzászólás Aktív témák