Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Volt fenn CCC? Mert az becseszhet uninstallal is.
Egyébkén az nV chipset sem jelent jót az álmoskönyvek szerint.
Esetleg egy teljes VGA/monitor driver (ATT is) pucolás + reg clean után meg lehet próbálni tisztán telepíteni. Nekem nem véletlenül van VGA-szűz partíció-mentésem a full rendszermeghajtóról... -
Cane
őstag
Hello! Olyan problémám van, hogy telepítettem a legújabb ATI display drivert, majd újraindítást követően semmilyen felbontásban sem tudom a képernyőfrissítést 60Hz-nél feljebb állítani. Sem az asztal/jobbgomb/beállítások/speciális/monitor fülben, sem az ATT-ban. Mi lehet a probléma? Az előző ATI driver-nél régebben valahogy átállítottam, de már nem emlékszem hogyan kellett. Help!
-
-
AtHoS
nagyúr
"Persze lehet, hogy van egyszerűbb megoldás is, és ezért kértem a segítségeteket!"
És KPepe által javasolt ATT-t beüzemelted? Ha már úgyis erről szól a topic.
Egy kis segítség:
A Hardware/Overclocking Settings... részen mentsd el a kívánt energiatakarékos beállítást. Utána vedd azt használatba és tegyél pipát a "Load selected profile at startup" elé majd OK. Ezután az ATT indításakor ez a profil lesz aktiválva. Tehát oldd meg, hogy rendszerinduláskor az ATT is induljon -
nandon
tag
Szia!
Nekem azért kéne ez az egész, hogy miután betöltődik az oprendszer, a kártya ne a gyári beállításokon, hanem egy energiatakarékos üzemmódban menjen. Az indítópulton elhelyeznék egy batch fájlt, ami minden indításnál lefut, teljesen automatikusan. Persze lehet, hogy van egyszerűbb megoldás is, és ezért kértem a segítségeteket!
köszi! -
KPepe
senior tag
-
nandon
tag
Tisztelt fórumtársak!
Tudom, nem ide tartozik, de itt kérnék segítséget: tudja valamelyikőtök, hogy az ATITool 0.26-os programot lehet-e parancssorból vezérelni paraméteres parancsokkal? Vagy létezik-e olyan program, amely képes eseményhez igazítva(boot után) állítani a grafikus kártya bizonyos paramétereit egy bizonyos fix értékre?
Előre is köszönöm! -
KPepe
senior tag
-
katt777
félisten
Akinek a VGA-ja nem kompatibilis az ATT-szal (főleg HDx6xx és HDx4xx), annak javaslom ezt elolvasni.
-
C^^
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy az auto overclock funkció nem akar rendesen működni?
Amint beállítom, bármilyen alkalmazást elindítok, egyszerűen kifagy. Ha kikapcsolom az auto overclockot, és kézzel váltok a profilok között, akkor minden rendben van. Eddig rendesen működött Vista alatt. Most se Win7 se Vista alatt nem akar menni.
Valami tipp?
Köszönöm előre is. -
mpierre
veterán
Hali!
Akkor, elméletileg a legújabb ATT elmegy win7 RC alatt? (Ha jól olvastam...) -
AtHoS
nagyúr
válasz
xXxPongi #278 üzenetére
Neked semekkora, de az utolsó ATT verzió április 8. kiadású és emígyen nem ismeri a 4770-es karit. De ezen ne csodálkozz, mivel valaki panaszkodott, hogy a 4670-es karit sem ismeri, pedig az nem tegnap jött ki.
Békélj meg azzal a tudattal, hogy egyelőre elfelejted az ATT-t a 4770-es karihoz. RivaTuner-rel lehet húzni a 4770-eket. Win7 miatt viszont érdeklődj a 4770-es kártya topicjában a tuning lehetőségről.
papa019
Akkor nem ártana egy jóval frissebb béta verzióval is megnézni. Persze ez nem garantálja, hogy már ismerni is fogja a 4770-es karit. Viszont tehetsz az érdekében Fiery-nek hathatós segítséget nyújtva diagnosztikai adatokkal. De ezt a részét majd megbeszéled Fiery-vel, ha úgy gondolod, hogy segítesz.
-
xXxPongi
aktív tag
csao!
Mekkora gond ez most nekem?Ha mondjuk tuningolnám és adok neki egy értéket, akkor azt minek értelmezheti?
-ATT 1.6.9.1386 (régebbivel is ennyit mutat)
-hd 4770 (asus top bios-l)
-ATT monitorozásnál is ezt mutatja
-driver 9.5 és most 9.6beta (ccc nincs)
-ATT-nél a felsorolt beállításokat elvégeztem
-win7 64bit (én atiloader-t használok, ha ez segít valakinek a hárdver aláírásos problémánál)Előre is thx a helpet!
-
AtHoS
nagyúr
Semmi gond nincs az Everest-tel csak frissíteni kell azt is (mint minden egyéb más rendszer-információs progit), hogy fel tudja rendesen ismerni az új hardvereket is.
Ráadásul elég sűrűn adnak ki belőle új verzióteversman
Hát bizony ilyen trükkösek ezek a VGA-kha nem kell a kraft már veszik is vissza az órajeleket
-
eversman
tag
köszönöm mindenkinek a segítséget, kedden este tudom kipróbálni az ötleteket, most sajnos nem, remélem addig nem vesztek el, ha baj van, jövök
-
AtHoS
nagyúr
válasz
eversman #265 üzenetére
Az ATI-nál kitaláltak egy ún. PowerPlay dolgot, aminek a célja, hogy 2D-ben a visszavegyék a VGA kártyák fogyasztását, míg 3D esetén az órajelek a teljesítményt tükrözzék.
A VGA órajeleit többféle programmal lehetséges. Az egyik legegyszerűbb a GPU-Z Sensors fülén visszanézni mennyin is futott a GPU és memória. Állítsd itt be, hogy a legnagyobb értéket mutassa: Show Highest Reading.
Ezután ha elindítasz egy 3D alkalmazást és kitabolsz vagy miután kiléptél belőle leolvashatod a legmagasabb órajelet amin a GPU és/vagy a memória ment.Persze van több más megoldás is. Rivatuner is képes monitorozni az órajeleket.
Vagy esetleg ablakban futtatsz egy Furmark benchmarkot és közben Everestben, GPU-Z-ben, stb. nézed az órajelek alakulását.A többi lehetőséget rád bízom, mert van még mindig jópár
Ha így már látod, hogy fentebb kapcsol a VGA, akkor nincs ott gond
-
papa019
senior tag
válasz
eversman #267 üzenetére
Hát most kipróbáltam a dolgot.
Elindítottam a Trackmania Nations Forevert (végülis mindegy, mive lnézed meg) úgy, hogy előtte megnyitottam az ATI Control Centert és beléptem az Overclock oldalára.
Aztán futott a játék, nyomtam egy Alt+Tab-ot és a GPU órajele már 750Mhz volt.
Aztán 4-5mp múlva visszaesett 250-re, mint az előbb írtam.Nem hiszem, hogy gond lenne a kariddal... Ha nem nyúltál hozzá, akkor biztosan az alap órajelen ketyeg...
-
eversman
tag
Remélem tudtok segíteni. A következő a gondom:
Adott egy sapphire radeon hd 3650 512 ddr2 AGP-s kártya.
Miért van az, hogy a mag nem megy 750mHz, hanem csak 295-n?? A catalystba megpróbálom beállítani a nekem jó értékeket (750 core, 450 mem), de nem csinál semmit. Ha rámegyek az auto-overclockingra, akkor pár pillanatig felmegy a 750es szintre, de aztán semmi. Az everest ezt írja rá: órajle: 295 (eredeti: 750) Mi lehet a baj?
a configom: Intel D850EMD2 lap, 2 giga rambus ram, 450 táp...
Előre is köszönöm... -
Tom5
addikt
Ha jól értelmezem akkor az én esetemben (HIS 4850) hiába állítok be plusz feszt a tuingnál, azt nemfogja leadni a GPU-nak.
és ha leveszem a feszt akkor mivan?! Mert érezhetően hűvösebb a kártya ha visszaveszem az órajelét és a feszt is 2D módban. Hogy is van ez?!
-
AtHoS
nagyúr
Jó lesz az!
A 9.5 a telepítőcsomag verziója. Maga driver teljesen más verzióval fut.
Amúgy itt van a 9.5-ös Software Suit részletes infoja.
A második oldal így kezdődik:
"The Catalyst™ Software Suite 9.5 contains the following:
- Radeon™ display driver 8.612" -
csongi
veterán
Sziasztok.
felraktam a 9,5 ös drivert, de a Win Xp és az ATT is 8.612 drivert lát. Ez így jó? Vagy ha nem akkor mit kel tennem? -
tzsolesz
nagyúr
Hogyan rákényszeríteni az ATT-ét hogy normálisan kezelje újdon sült különleges HD4850-emet.
Semmilyen kombóval nem megy sajnos. Driver verzió + ATT verzió
Szar az egész, és a power play sem működik, ha tuningolok vele. Be tudok vele állítani órajelet, de amikor alkalmazom, rögtön felugrik a csúszkán maxra minden. A képen NO tuning van, így fogad az összes ATT, az összes driverrel. Mi lehet a gond?????
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Hogy tudnám azt megcsináltatni az ATT-vel, hogy valahol (a jobb alsó sarokban ahol a kis ikonok vannak, ott lenne a legjobb) kiírja folyamatosan az aktuális GPU hőfokot????
-
KPepe
senior tag
Na, megy ez a cucc Windows 7 (64bit) alatt is.
Annyi gondom volt vele, hogy a katt777-féle 4870 profilba a hőmérséklet-venti fordulatszám módosításaimat nem sikerült mentem, visszamásztak arra, amiket ő állított be. Lehet, hogy csak én néztem be valamit. De kimentettem a Vistás mentésem, azt regeltem be, azzal már jó.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
cintula187 #254 üzenetére
A lekicsinyítést hogy érted? A monitor képernyő közepén látható a kép?
Nézd meg az asztalt hogy jeleníti meg 2D-ben ugye 1280x1024-ben.
Amúgy a megjelenítő beállításokat az atitray.ini fájlba beszúrt hide_display=0 sorral tudod előcsalni bár itt nem tudom mit kellene egyáltalán állítanod
-
cintula187
addikt
Arra szeretnék választ, hogy új monitort vettem. Full HD ban a játékok teljes képernyőn vannak. De pl. 1280*1024-ben lekicsinyíti a képernyö (kb.) felére. Azt javasolták, hogy a vga beállításoknál keressem a hiba okát.ATT -ben hol van erre vonatkozó rész?
-
KPepe
senior tag
Én csinálok valamit rosszul, hogy ha XCoder-el kódolok, akkor is a procit nyúzza (ha nem is olyan mértékben, mint VirtualDub-al) a kódolás, nem pedig a gpu-t? Everestben néztem gpu kihasználtságot, és 0-1% körül van 2D profilnál.
-
old gray
addikt
Időközben rájöttem a megoldásra (amúgy bootvistapro is megoldás a driver ready helyett Vista alatt a driver signature-el kapcsolatban), Katt777 írása első osztályú.
-
old gray
addikt
Lejárt a MOD idő:
Ha bootloáskor F8-at nyomok és az "Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása"-val indítok akkor minden ok.
MS bekaphatja.
-
old gray
addikt
Sziastok, egy kis segítségre lenen szükségem:
XFX 4830 a gépben, szeretném szabályozni a ventijét 2D módban, mert kissé hangos, de Vista x64 + ATT = szívás, az ATT nem indul el az aláíratlan illesztőprogram miatt.
Indításakor ezt írja ki:
Can not connect to low level driver.
Please reinstall ATT under Local system administrator..... stb.Hát hülye ez? Rendszergazdaként telepítettem, UAC ki van kapcsolva.
-
AtHoS
nagyúr
1.
Az aláírás szükségessége ugye a 64bit-es OPrendszer miatt van, tehát ha ilyet használsz és nem lőtted ki egyéb módon ezt a figyelést, akkor természetesen érvényes marad az OPrendszer miatt2.
Elvileg telepítés közben lehet "bepipálni" a GDDR5 kezeléssel kapcsolatos problémát megoldó funkciót. Nekem GDDR3-as karim van így nem tudok ennek megfelelően érdemben nyilatkozni az esetleges probléma meglétéről/hiányáról.Mindenesetre ATT telepítése után:
"Ini fájlban át kell írni 1-re a GDDR5 opciót, amit a setup nem csinál meg, onnantól kezdve rendben jelzi az órajeleket, és a profilok beállításánál sem duplázza meg." -
KPepe
senior tag
Hali!
Két kérdésem lenne, ami nem számomra nem volt egyértelmű katt leírásából:
1.)
Az 1.6.9.1374-es verziót telepítve kapunk egy hibaüzenetet az aláírás szükségességéről, ám a program Ready Driver + nélkül is hibamentesen fut.Ez csak a fent említett verzióra vonatkozik, vagy az ez utániakra is?
2.)
Illetve a GDDR5 bug kijavításra került-e esetleg, vagy még mindig kell figyelni rá, valamint csak a referenciától eltérő kártyák esetén jön elő a bug? -
AtHoS
nagyúr
"Test support for 4890"
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet kimenteni a beállított profilokat. hogy
egy újratelepítésnél nem kelljen elölről kezdeni az egészet? Vagy van lehetőség egész mentést készíteni az ATT-ről? -
AtHoS
nagyúr
Mivel a .reg backup fájlok kimondottan windows specifikus fájlok, max annyi közük van az ATT-hez, hogy abban vannak lementve a beállítások.
A regisztrációs adatbázishoz ATT-től függetlenül lehet hozzáadni és nem kell sehová sem másolgatni. Két klikk a fájlon és a felugró kérdésnél engedélyezd az adatbázisba való bekerülését a lementett adatoknak.
-
mc-4
aktív tag
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy a backup bállítások .reg fájl-t hova kell bemásolnom az ATT-be?
Köszi!
-
katt777
félisten
Bocs mindenkitől, ha ritkán vagyok, de csak kölcsönben van néha mobil modemem.
A cikkben le van írva szinte minden, amit kérdeztél. És még valami: Ne használj CCC-t!
A többi:A program felismeri a 3D módot, és az auto beállítások szerint átkapcsol, ha a futtatott program nincs a kivételek között (Fraps-et kivenni!!!).
Ma töltöttem föl profilokat a honlapomra gyári órajelekkel is HD4870-hez, ill. több beállítással. Pl. a gyári órajeleket 1.203V-on gond nélkül viszi a VGA-m, ami azt jelenti, hogy max. 60-70°C-ra melegszik (utóbbi a memio), és nem emelkedik a veni 40% fölé.Az ATT felügyeleti grafikonjai remekül használhatók minden beállítás tesztelésére.
-
AtHoS
nagyúr
Miután ATT-ban az overclocknál létrehoztad a 2D és 3D profilokat az Auto overclocknál állítsd be melyik profil legyen használatban 2D ill. 3D esetén
Elvileg ATT nélkül is vissza kellene vennie a kártyának órajeleket, legalábbis nálam egy Sapphire 4830 visszavesz 160/250-re. Én azétz mégis ATT-t használok
és CCC nin csis telepítve
-
xrvman
őstag
Szia Katt777!
Nekem csak annyi lenne az igényem, hogy 2D üzemmódban, ne menjen maxon a memo és a ram, az ATI 4870 en.
3D viszont maradjon úgy ahogy van. A venti is mehet automatán, mert csöndes, legalábbis nem vettem még észre h hangos lenne.
Mi alapján érzékeli hogy 3D, ill 2D üzemmód van?
Pár szóban leírnád, mik azok amiket feltétlenül állítanom kell az ATT-n? Vagy elég az ATI CCC-n belül az overdrive-on visszavenni a sebességeket? -
katt777
félisten
válasz
butcher eu #230 üzenetére
48xx topicban már ment válasz.
-
butcher eu
senior tag
ssziasztok
tegnap feltettem az att, és faján működött. majd újraindítottam a gépet, de az att nem indul. egymás után 3 hibaüzit dob, és mindegyikben valami lowlevel ről van szó. és azt írja hogy telepítsem úhra a programot. újratelepítettem, de egy restart után a hiba újból jelentekezett. mi lehet a hiba? elronthattam valamit,
-
katt777
félisten
X1950-hez az teljesen OK, de ha keresel a neten, valahol létezik egy több régebbi verziót is tartalmazó oldal.
Tom5: Az én HIS3870-emet tökéletesen szabályozta anno. Fesz. emelésre nem reagál, mert azt hardveresen kivették az ATI kártyákból, utoljára az 1950XT-m tudta, azóta már a csúcskártyák sem.
-
Dino01
újonc
Sziasztok.
Egy Sapphire X1950-es AGP-s kártyám van. WinXP SP3.
Az AtiTray verzió 1.3.6.1042, rendben működik vele.
Újabb működőt nem találtam, mindenhol csak a legújabbakat lehet letölteni.
Ezekkel sajnos nem megy!
Felistall, megjelenik a trayon, majd ha ráviszem a kurzort eltűnik az ikon.
Próbáltam a Start menüben LowLevelDriver, Shell beállítások változtatását.
Akármit csinálok ez van!
Help Plíz !!!!!!!!!!!!!!! -
AtHoS
nagyúr
Új verzió: 1.6.9.1382
"Fixed bug with reset clock on exit routine for HD 3xxx and 4xxx boards"
-
katt777
félisten
Srácok, ha valaki nem olvassa el figyelmesen a cikket (pl. profil aut. alkalmazása), annak bizony nem fog rendben működni a progi. A legfrissebb verzió (most éppen a 1.6.9.1380) linkje is megtalálható a cikkben, ahogy minden beállítás is (minden, amiről itt beszéltetek), valamint frissítem is az újabb verziókkal kapcsolatos dolgokat. Sajna a netem 2 hete megszűnt (a munkámmal együtt), és csak ismerőshöz tudok bepofátlankodni rövid időre, így csak a cikk figyelmes elolvasását tudom javasolni, minden le van benne írva. Viszont a különböző profilok összefüggenek egymással, tehát aki csak bele-belenéz, hogy kiszedjen 1-2 dolgot a program használatával kapcsolatban, az megint csak hibákat fog kapni.
Myers: Nem mindegyik ATI kártya alkalmazza a feszültség-módosítást. Ezt elég egyszerűen meg tudod nézni: ugyanazon órajelek mellett vedd le a feszt, és ha a kari hűvösebb lesz, akkor működik a dolog. A 4870-em gond nélkül megy 150/400MHz-en 0.843V feszültséggel. Lejjebb nem szerette, szóval nem biztos, hogy a legalacsonyabb feszültséggel fog a VGA a legalacsonyabb órajeleken stabilan működni.
-
Tom5
addikt
Uninstall lett... Nálam nagyon sok apró bug volt ami idegesített. Kezdve ezzel a hibás indulással (hol hibásan indul, hol nem
), aztán meg nem is tölti be az elmentett profilokat induláskor (mindig én indítom el manuálisan) szerintem a feszt sem adja rendesen. És némely játék kidobott menet közben. Most uninstall lett és azóta megy minden rendesen kivéve a Crysis ami azóta egy ATT64BIT-es file hibával játékbetöltés után mindig kidob...
-
yodee_
őstag
hali!
szeretém a segítségetek kérni. először is melyik az utolsó verzió a progiból, illetve a lejebb linkelt beta mennyire megbízható? szeretném a 4850gs emet úgy beállítani, hogy ha nincs szükség teljesítményre akkor a ventilátor pörögjön a minimumon illetve az órajeleket is lejebb venném.
köszi
-
Myers
senior tag
Gondolom neked is olyan 1,12V körül ad a kártya 625-ön. Szerintem a feszt ne emeld és úgy próbáld. 700-on szerintem alapfesszel is mennie kell.
A 2. képen az errorhoz: nem lehet, hogy valami rendszergazdai jog kell neki? Mert nem tudja azt a fájlt írni. Nézd meg, hogy létezik-e már az a fájl, mielőtt még hibát dob. Ha nem létezik, akkor valami jogosultság gubanc van. Ha meg létezik, akkor miért akarja írni?
Szerintem az előbbi.
Exe fájlt nem nagyon szokás írni.
-
Tom5
addikt
Nálam 200Mhz-en megy a GPU 2D módban de ilyen lassulást nem érzékeltem. De WMplayer mintha kicsit lomhább lenne alacsony órajelek alatt. Ezt a feszültség témát nemvágom. Elvileg visszavett órajel és fesz mellett hűlt kb 15 fokot az egész kártya, de ha plusz feszt adok neki akkor is kidob pl Crysisban hibával...de 3D markok meg lefutnak. Szal nemértem én ezt. Plusz néha ha indul a Win vmi hibát dob az ATT...
Tetszik ez a progi de nem vmi stabil.
jah és mire működésrebírtam Vista 64BIT Sp1 alatt...pffffff
-
Myers
senior tag
Ez a probléma megoldódott egy gép újraindítással:
"No support for Compressed Textures in OpenGL! Please update your driver".Viszont egy nagyon érdekes dolgot vettem észre:
Ha leveszem a gpu-t 125 mhz-re, akkor a böngészőben a scrollozás igencsak belassul, ha durván rángatom az egeret.125-ön, az egérrángatás 80-90%-os gpu activityt okoz! És láthatólag szaggat a scrollozás.
200-250-en szintén 80-90% a gpu activity, de már kevésbé szaggat a scroll. Már "élvezhető"
500-on pedig 60-70% a gpu activity és itt már full jól scrolloz.Tehát hiába vehetném le 125-re a gpu-t, csökken a komfort.
Létezhet az, hogy 250gpu/310mem órajel stabilan megy 0,892V-al? A voltagenál ennyit állítottam be, és "no artifacts".
Ezért kételkedem, hogy figyelembe veszi a voltage beállítást. -
Myers
senior tag
Szórakoztam az ATT-vel. 4850-em van.
Fölraktam szórakozásból a gpu-t 750-re. Nagyjából 1 perc alatt tért magához a sokkból.
De aztán ezt írja ki, ha a "Show 3d render" gombra kattintok:
"No support for Compressed Textures in OpenGL! Please update your driver".1 percel ezelőtt még ment.
Másik kérdés: ahogy a "Módosítások az újabb verziókban!" látjuk, a voltage ártekült a gpu/mem órajel állító fülhöz.
Figyelembe veszi egyáltalán azt amit beállítok (feszültséget)? Vagy csak dísznek van ott?Mert van egy fogyasztásmérőm, és egyedül a memória órajelelének 990-ről 310-re való csökkentésével fogyaszt kevesebbet a gép 6Wattal.
Ha a gpu órajelet, vagy a feszültséget csökkentem, az nem hatja meg a fogyasztásmérőt. -
AtHoS
nagyúr
Új verzió a terepen: ATI Tray Tools 1.6.9.1380 Beta
-
Tom5
addikt
Szia!
Hogyan tudnám 2D módban 500-Mhz alá vinni a Gpu-mat?! Mert az a minimum a csúszkán...lejjebb nemengedi. (HIS 4850)
-
katt777
félisten
Hali!
Netem nincs, most is rálógtam egy gépre, csak szólok, hogy megoldottam az ATT GDDR5 problémáját. Ini fájlban át kell írni 1-re a GDDR5 opciót, amit a setup nem csinál meg, onnantól kezdve rendben jelzi az órajeleket, és a profilok beállításánál sem duplázza meg.
Üdv mindenkinek! -
Tidus
addikt
Szia, kérdésem a következő, ha a 4850-es VGA-ra rászerelem a Mushasi-t, ATT-ben a túlhajtás, ventilátorok menüben 0-ra tegyem v. milyen más beállítást eszközöljek, mert a hűtő ventilátorai a tápról mennek, és kivülről szabályozhatók, (de ezt gondolom tudod)!
Valamint javasolsz még valami lényeges beállítás módosítást! -
AtHoS
nagyúr
Valaki próbált már DVD-t átkonvertálni ATT X-CODER-rel?
Kíváncsi lennék hogy oldotta meg kevés "előmunka" nélkül, mivel ifo-ból nem tud dolgozni és több VOB-ot sem lehet egyszerre megadni forrásnak.
-
Dyrg
aktív tag
Sziasztok! az ati tray tool v1.6.9.1374 bétánál van újjab, vagy jobb?
Hd 4830-hoz kellene windows 7 alá. Végülis is ez is megy egy két hiányossággal.
-
Tarrka
csendes tag
hm...lehet, de a puding próbája az evés...és ilyet még nem ettem
pláne, azért szeretném, mert akkor a másik kártyáról mehetne a TV
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest