- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rennes6
tag
válasz
WonderCSabo #6 üzenetére
Bocs, nem a Wikipédia kerül ennyibe, hanem az egész Wikimédia Alapítvány működése.
-
Morden24
nagyúr
A Wikin állati egyszerű pedig tájékozódni, ugyanis a legtöbb esetben meg van jelölve a forrás. Ha nincsen forrás, akkor értelmes ember (ha eljutott valaki a felsőoktatás végére, akkor már azért illene...) nem dolgozik, főleg, hogy forrásból dolgozva meg szokás amazt adni.
Ergo ha az illető fogta, és kiírta a releváns infókat, és jónapot, az igen gáz (az főleg gáz, ha annyira rossz dolgokat írt bele, hogy elkaszálták, de ez ő magának nem tűnt fel).
-
Mijo
tag
A Wikipedia nagyon jó, mint kiindulópont, ha egy témában akarsz elmélyedni. Én, mint leendő biológus, sokszor nézek meg egy-egy szócikket, hogy felelevenítsem, vagy felületesen megismerjem az adott témát. Természetesen fenntartásokkal kezelem a szerzett információkat, és amint részletek kellenek, irány a pubmed. Szóval sajnálom a tagot amiért bukott, de nem a Wikipedia hibája volt szerintem.
Üdv: Mijo -
WonderCSabo
félisten
Sztem nagyon jó a Wikipédia, de nem szakdolgozat írásához... Egyébként nem is olyan sok az adomány, ha nézzük, hogy a Wikipédia fenntartása egy évben 1,2 milliárd HUF-ba kerül... De nagyon szép dolog.
-
fordfairlane
veterán
Én nagyon kedvelem a Wikit, sűrűn használom, nem sajnálom tőlük.
Még egy kis adományt is küldtem nekik.
-
Inv1sus
addikt
Az a baj, hogy ezzel, hogy bárki szerkesztheti, szakmailag nem lesz túl pontos. Hallottam egy tanáromtól, hogy valaki emiatt szúrta el frankón valami nagy dolgozatát, szakdogáját asszem, mert wikipediáról rengeteg hülyeséget szedett össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest