- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Hmm vajon
Melyik videobemenetén (vagy videobemenetein) keresztül hajtva nem tud 144 Hz-es képfrissítést a monitor?termesztésen csak trollkodom csak kíváncsi vagyok hányan találnak ide a játékból .
-
Anfänger
őstag
Sziasztok!
A Samsung VG248QE monitoron,hogyan tudom müködésre bírni az Nvidia LigtBoost-ot? -
Stanchore
senior tag
Jó lenne, főleg ha lenne 144 fps-em
-
zone
őstag
válasz
Dark Archon #20 üzenetére
A válaszidő ugyanaz, mint a képfrissítés? Ilyen butaságot azért ne találjunk már ki.
-
BiP
nagyúr
válasz
coll3ctor #26 üzenetére
Hát pedig szerintem nem. Mert annak nincs sok értelme, hogy 7ms-onként új kép (tehát rohadt gyakran), ebből az idő nagy része arra menjen el, hogy egyáltalán beálljon a kép.
Végülis ha az a cél, hogy folyamatosan (legalább részleteiben, de) elmosódott képet lássunk, ám legyen -
stranger28
addikt
válasz
Én is tanultam fizikát, nem muszáj hülyének nézni. Egyszerűen te is képzavarban vagy. Válaszidő és képfrissítési frekv. nem ugyanaz.
-
korcsi
veterán
válasz
Csak nem mindegy, hogy a 60Hz-es monitornak 16ms-os "all case" válaszideje van, mert az is stimmel, az eredmény meg egy nagy elkenődött valami lesz.
-
válasz
stranger28 #19 üzenetére
A kettő lényegében ugyanaz. T=1/f. Vagy azt mondod, hogy 1ms-onként frissül a kép vagy azt, hogy 1kHz frekivel, ugyanazt mondod.
-
coll3ctor
tag
1ms?Biztos az én gépem a gyenge,de az nem tud 1000fps-t,akkor minek is?
-
BiP
nagyúr
-
válasz
stranger28 #11 üzenetére
Minden ponttal egyetértek,de ez Steve-t nem fogja megállítani.Ez kell a 4GB-os DDR3-as gémer dzsíforszhoz.
-
stranger28
addikt
Juuuuj, csak nem ASUS, szép, fényesdizájnos, TN, 120, ja várjál nemismer 144 herces, ASUS, gondolom instabil a talpa, imádjuk azt is, fééényes, mélypirosazazizérajta, fhényes, 1 azaz egy ms..
Besztbuy!
Irónia off: Ez a cikk most komoly?
Április elsején szoktak ilyenek jönni.
Aszondja: "A Full HD felbontású panel válaszideje 1 ms, és az akciódús, pörgős játékoknál ez számít."Ilyet leírunk a népnek?
Oké, hogy a válaszidő számít, de nyilván azt fogja levágni a mezei user, hogy az ASUS 1 ms a legjobb, közben aztán lehet csak érdekesen matekoztak, mint általában. Úgy pedig már nem számít egyáltalán.
Közutálatot is kihagyhattad volna szvsz, mintha a Blikket olvasnám 10 év múlva. -
TTomax
félisten
Juhhhjujjj... jön a sok ips fan aki igazolni akarja magát,vételét...Majd ha lesz 120/144Hz-es ips panel alacsony válaszidövel akkor lehet ipst venni...24-es monitornál beszéltek széleken torzuló szinekröl...mennyiröl nézed 15cmröl?
Jó kis monitor ez,aki tudja mire való....kicsit drága... -
BiP
nagyúr
Milyen lehet mindez a korábban hírezett ugyanilyen 27-esen?
-
-
Peak
addikt
Szép nagy a kijelző, de a Pivot támogatására én a talpba tettem volna a csatlakozókat... elég gányul néz ki a tetejéből kiálló kábeltömeg.
-
gabber01
addikt
a pivotnak meg aztán TN-nél, pláne ekkora méretben, semmi értelme...
-
Én értem, hogy jó a TN játékra, de ettől még már 24"-on is elszíneződik a kijelző két széle, és minimális fejbillegetésre is hullámzik a színvilág. Ez pedig megöl minden élményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nem a legkedveltebb paneltípus lapul a termék belsejében, de a játékos kategóriában vitathatatlan előnyökkel bír.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest