Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bLaCkDoGoNe

veterán

válasz [lAyCsI] #39 üzenetére

Általánosságban nem tudom, de a nekem van egy két és fél éves Asus notim, ami napi 12-16 órákat megy, de nagyon gyakran 24-48 vagy akár 72 órát is egyhuzamban. Sokat hozom-viszem BKV-n, szóval nem kímélem, de eddig (lekopogom) semmi baja nem volt. Egy másik Asus notit ismeretségi körben használnak kb. háromnegyed éve, eddig az is OK.

• bLaCkDoGoNe

veterán

Nekem tetszik ez a gép. Több, mint két éve nyúzok egy W3N-et, ami anno szintén ebben az árkategóriában volt, és azt hiszem, hajtom rendesen. Néha 36-48, extrém esetben 72 órát is megy egyhuzamban, játszom rajta, dolgozom rajta, a napi "tényleges" használat bő 12-16 óra. Hetente min. 3x hozom-viszem, BKV-n. Eddig mindent kibírt.

Úgy látom, hogy az Asus néhány dolgot kijavított ebben a modellben, amit a W3-ban én még nagyon nem szerettem/szeretek:
    - Ventilátor kifúvónyílása a jobb oldalról átkerült a bal oldalra
    - Jobb touchpad (a W3N-é elég érzéketlen)

Viszont:
    - Ilyen gyatra akkuteljesítményt... a W3N (igaz, az csak 1.7Dothan+mR9700) fénykorában elment 4 órát is akkuról takarékos üzemben
    - A körbe futó ezüst csík
    - Mi a fenéért cserélték meg az Fn és a Ctrl gombok helyét? (Tudom, hogy nagyon sok más notin is így van, de eddig az Asus-on nem így volt, és két és fél év alatt megszoktam már.)
    - Az ezüst díszítők anyagukban színezettek, vagy festettek? Nincs gusztustalanabb látvány egy majd' félmilliós gépen a lekopott széleknél/sarkaknál.

Sajnálom, mert lassan váltanom kellene, és mindenképpen pici (14"), könnyű (2.2-2.4 kg körül) gépre van szükségem, de brutális teljesítménnyel (játékhoz is, a napi munka után). Ezt eddig tudja a gép, de a gyenge akkus teljesítmény kissé lelombozó, így valószínűleg nem e mellett döntök majd.

Ja, valaki reklamálta itt a matricákat a házon: én is leszedtem, ennek köszönhetően gyönyörűen kifényesedett a csuklótámasz rész. Nem véletlenül vannak azok ott. :)

Új hozzászólás Aktív témák