Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Az szép munka!
Én azt mondom, hogy azért a kariért ne adj, 380-at sem, max 300-at ha ér, a 10gb vram miatt a számomra még annyit sem.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
K@riK@
csendes tag
2020-12-02-én 379.900.-
2020-12-09.- én mai nap. (csak mert most akartam menni venni egyet) 494.000.- !!!!!gondolkoztam mi történhetett, ilyen rövid idő alatt, hogy igy elszállt az ár, rájöttem!!!
most lehet kapni , eddig nem volt elérhető.....
tehát ami nincs azt olcsobban lehet-ne adni.
zsenialís üzleti fogás." áldja meg az ur azokat ,kik e kártyát kitalálták, megcsinálták, és azokat is akik árengedménnyel árusítják!"
-
félisten
válasz #72042496 #411 üzenetére
Quadro softmod kell hozzá, találsz több leírást hozzá a neten ,inkább warez téma már,de nem midnegyik biztonságos és nem midnegyik geforce alkalmas rá. utána kb csak multimédikártyának volt való ,de arra nagyon jó volt
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Dr. Akula
félisten
Kétségkívül jobb az új gen, de úgy látom 2080Ti-ről csak 3090-re van értelme váltani.
-
törölt tag
A HDMI 2.1 48 Gbps sávszélessége a 12 bithez is elég lenne, csak több eszközön 40 Gbps portok vannak, ami már kevés hozzá. Engedélyezte egyébként a 10 bitet az nVidia HDMI-n is, csak az LG OLED-ekkel bugos (rémlik, hogy ilyenben gondolkodsz), erről szól a thread vége.
Az LG ígért erre új firmware-t. Azt nem tudom, hogy más tévékkel mit produkálnak az új kártyák.
(#406) b.
Eddig is elment 12-ig, csak a 10-et nem engedte. (Még az eredetire reagálva, közben szerkesztetted.)[ Szerkesztve ]
-
félisten
A 10 bites is támogatott alapból. [link]
"Will the 30 series cards be supporting 10bit 444 120fps ? Traditionally Nvidia consumer cards have only supported 8bit or 12bit output, and don’t do 10bit. The vast majority of hdr monitors/TVs on the market are 10bit.[Qi Lin] The 30 series supports 10bit HDR. In fact, HDMI 2.1 can support up to 8K@60Hz with 12bit HDR, and that covers 10bit HDR displays. "
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Janus27
tag
Engem az érdekelne, hogy az Nvidia engedélyezi e végre a 10 bites színmélység beállítását a driverben?
4k/120hz Full RGB 4:4:4 beállítással 10bit-en pont elég a HDMI2.1 sávszélessége, viszont 12 biten már kevés, a 8 bit meg felejtős! -
koko52
nagyúr
Semmi gond nem volna a gyenge forinttal, ha nem exportálnánk a termékek 90%-át. Az, hogy így olcsón dolgozik ez az összeszerelő ország az csak arra jó, hogy így soha nem erősödünk meg.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Dyingsoul
veterán
Én nagyon szívesen vitatkoznék a témában de nem akarom hosszabbra nyújtani, mint ami már lett belőle.
Csak abba gondolj bele a fizetésed mennyivel kevesebbet ér, mint tavaly, vagy az előtt. Nem messiás az Euro, nem old meg minden problémát, legfeljebb néhányat.
De szerintem lapozzunk, nem ez a topik témája. (És ezt már többen is jelezték.)- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest