Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K@riK@
csendes tag
2020-12-02-én 379.900.-
2020-12-09.- én mai nap. (csak mert most akartam menni venni egyet) 494.000.- !!!!!gondolkoztam mi történhetett, ilyen rövid idő alatt, hogy igy elszállt az ár, rájöttem!!!
most lehet kapni , eddig nem volt elérhető.....
tehát ami nincs azt olcsobban lehet-ne adni.
zsenialís üzleti fogás. -
Dr. Akula
félisten
Kétségkívül jobb az új gen, de úgy látom 2080Ti-ről csak 3090-re van értelme váltani.
-
törölt tag
A HDMI 2.1 48 Gbps sávszélessége a 12 bithez is elég lenne, csak több eszközön 40 Gbps portok vannak, ami már kevés hozzá. Engedélyezte egyébként a 10 bitet az nVidia HDMI-n is, csak az LG OLED-ekkel bugos (rémlik, hogy ilyenben gondolkodsz), erről szól a thread vége.
Az LG ígért erre új firmware-t. Azt nem tudom, hogy más tévékkel mit produkálnak az új kártyák.
(#406) b.
Eddig is elment 12-ig, csak a 10-et nem engedte. (Még az eredetire reagálva, közben szerkesztetted.)[ Szerkesztve ]
-
A 10 bites is támogatott alapból. [link]
"Will the 30 series cards be supporting 10bit 444 120fps ? Traditionally Nvidia consumer cards have only supported 8bit or 12bit output, and don’t do 10bit. The vast majority of hdr monitors/TVs on the market are 10bit.[Qi Lin] The 30 series supports 10bit HDR. In fact, HDMI 2.1 can support up to 8K@60Hz with 12bit HDR, and that covers 10bit HDR displays. "
[ Szerkesztve ]
-
Janus27
tag
Engem az érdekelne, hogy az Nvidia engedélyezi e végre a 10 bites színmélység beállítását a driverben?
4k/120hz Full RGB 4:4:4 beállítással 10bit-en pont elég a HDMI2.1 sávszélessége, viszont 12 biten már kevés, a 8 bit meg felejtős! -
Dyingsoul
veterán
Én nagyon szívesen vitatkoznék a témában de nem akarom hosszabbra nyújtani, mint ami már lett belőle.
Csak abba gondolj bele a fizetésed mennyivel kevesebbet ér, mint tavaly, vagy az előtt. Nem messiás az Euro, nem old meg minden problémát, legfeljebb néhányat.
De szerintem lapozzunk, nem ez a topik témája. (És ezt már többen is jelezték.) -
Sinesol
veterán
válasz
worxland #398 üzenetére
Ha jol emlekszem senki nem mondott olyat, hogy valaki cserelni szeretne velünk, nem tudom honnan vetted.
Egyebkent majd az összes deli allam az euro miatt van gyakran csődközelben, Görögorszag is amiatt jutott oda, rossz politikusok mindenhol vannak, megsem megy csődbe sz állam.
Igazabol a nemeteken es hollandokon kivül nem sok allamnak jött be az euro, majdnem mindenki gazdasaga hatranyban van az euro piactorzito hatasa miatt. Az a furcsa, hogy ez nem nyilvanvalo, rakeresel neten, tengernyi cikk van rola. Ott a cikk amit linkeltem, szsl keresni sem kell.
De itt egy grafikon is egy masik cikkből:[ Szerkesztve ]
-
worxland
addikt
"persze közben mas eu-s orszagok meg csődbe mennek miatta." - jaj, Hofi felröhögött a sírjában. Lásd: "a kapitalizmus haldoklik".
[link]
Meg a másik: „Figyeld meg, ez a kapitalizmus megdöglik és elássák, lenn is jobban fog élni, mint mi itt fönt. S amikor éjfélkor szellemjárás lesz, hogy húúú, akkor nem ő jön föl kísérteni, hanem mi megyünk le enni...”
Az EU csődbe megy, aha. Mi meg hitelt veszünk fel tőle. Nem sok változott az elmúlt 30-40 évben.[ Szerkesztve ]
-
worxland
addikt
-
Sinesol
veterán
válasz
#06658560 #391 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, nem sokat hasznalom a Facebookot. Ha jol emlekszem, talán a portfolio.hu-n volt cikk regebben erről a témáról. Plusz arrol is többször volt szó, hogy elsősorban a németek profitalnak belőle, mivel az eurozona atlaga miatt alacsony az euro arfolyama igy nagyon olcson tud működni a gazdasaguk, persze közben mas eu-s orszagok meg csődbe mennek miatta.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz
worxland #382 üzenetére
fordítva kell nézni.
2019 szeptemberében 1euro volt 329Ft. Most 2020 szeptember 27.én 1euro 362Ft.
Ha volt megtakarításod annak értéke 1év alatt euroban 10%al ér kevesebbet. A fizetésed 1év alatt 10%al ér kevesebbet. Viszont lőlő, multi euroban számol. Neki ennyivel dolgozol olcsobban, ennyivel nagyobb a profitja.Ez a 10%pedig mindenre rámegy. 3080ra is. Meg persze a 27%fa.
-
Mumukuki
aktív tag
Hat ha lett volna DVI akkor a dremel gyorsan elokerult volna a hazon kicsit "nyitni"
Ja es igen kender, bioHogy lehet _veglegesen_ letiltani az RGB-t? Nem akarok szoftwert futtatni, es a RAM es a VGA is minden inditaskor elkezdi a cirkuszi fenyeket. Gondolom az mar egyertelmu, hogy fontos nekem a kulalak, ezt is meg szeretnem oldani.
-
worxland
addikt
"a bentlévő allamoknak is okoz károkat, " - persze, azért is erősödik látványosan a forint az euróhoz képest. Ezt a f@sságot próbálják ezer éve letolni a torkunkon, holott a forint megtartása egyre jó - a politikusaink és gázszerelőink többet tudnak lopni, mert nem fogja vissza őket a közös valutához tartozó erősebb felügyelet. Hátránya: vegyünk egy szép kerek számot: tíz éve 280-285 forint volt egy euró. Ma 360. 28%-os veszteség ahhoz képest, ha csatlakoztunk volna. Anno a síró szlovákoknál az euró bevezetése 2-3%-os drágulást okozott.
-
Sinesol
veterán
Igy is lathatod, ez is egy oldal, viszont az elemzesek szerint több pozitiv gazdasagi hatasa van a gyenge forintnak, mint negativ. Gazdasagi recesszio meg jelenleg mindenhol van, ez nem egyedi eset.
worxland: igazabol nem veletlen, hogy nem akarjak az eurot, nem igazan jarna vele jol az orszag, a bentlévő allamoknak is okoz károkat, nem véletlen, hogy tul sokan nem rajonganak erte. Elvileg az EU ki szeretné kenyszeriteni, hogy a svédek meg a magyarok végre belepjenek, de ki tudja mi lesz belőle, ez még a jarvany előtti terv volt.
[ Szerkesztve ]
-
Mumukuki
aktív tag
válasz
worxland #373 üzenetére
Sima. Nem latom ertelmet tobbet fizetni az OC valtozatert. Fizikailag ugyanaz a kartya.
A doboz ugy tunik mas
https://www.asus.com/Graphics-Cards/TUF-RTX3080-10G-GAMING/
https://www.asus.com/Graphics-Cards/TUF-RTX3080-O10G-GAMING/Szalitassal nekem 800 euro volt, most egy picit dragabb ahogy nezem. Akkor meg a legocsobb 760 volt (azt hiszem az inno 2 ventise)
Ilyen hatulrol. Most a HTPC-be van rakva egy G4600 as pentiummal ideiglenesen
amig nem lesz meg a zen3-as 4700, ezert nez ki hulyen a hazban
Meg azt az idiota RGB-t kell kikapcsolnom orokre valahogy rajta. Elmultam mar 16 eves
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
-
NandoXXL
senior tag
válasz
Dyingsoul #368 üzenetére
A lakosságból hányan is tették oda? 30 éve ugyanaz.. X az a sírjukra kellene, színsemlegesen, együtt csinálták.. Ott vannak a szlovákok előttünk járnak, ha nem ezek lettek volna itt, együtt kéz kézben!! Akkor most nem jelentene problémát egy 3080 megvétele, régen nem jelentett problémát egy csúcskártya.
-
Mumukuki
aktív tag
Na sracok, ugy nez ki a caseking megis csak szallitja a kartyakat.
Megrendeltem par napja az Asus kartyat, nem volt keszleten, kuldtek az emailt, elore utaltam, email szerint majd valamimkor jon...Erre ma reggel a postas hozta is a TUF 3080-at. A caseking oldala szerint tovabbra sincs raktaron.
Szoval nyugodtan rendeljetek be amelyiket akarjatok, majd kuldik!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Dyingsoul #368 üzenetére
Számomra valahogy hihetetlen, hogy még mindig nem fáj eléggé az embereknek ahhoz, hogy változást akarjanak...
Az is furcsa, hogy a környezetemben csak hasonszőrűek vannak, narancs csak az új berendezés színe (Nagyon nagy főni meg is jegyezte, hogy ezzel nem akar semmire utalni)
-
Dyingsoul
veterán
válasz
-=RelakS=- #366 üzenetére
Érdekes hogy az emberek mindig panaszkodnak mindenre, választáskor mégis mindig ugyanoda került az X.
-
GalaHU
addikt
Hagyjuk már ezt a nyerészkedés szöveget, azt csinálja mint bármelyik kereskedő. Olcsóbban vesz, haszonnal továbbadja. Kereskedők nélkül meg nem vehetnél semmit...
Azért szépen fent kell tartania egy hatalmas logisztikai láncolatot a szállításhoz, raktározáshoz, fizetést ad a 100-as a nagyságrendben létező alkalmazottai számára, ami a dolgozó nettójának kb. kétszeresét jelenti szuperbruttóba, gondolom a körúti palota sem 2 fillér. Folyamatosan viseli a készletezésből adódó árkockázatot, mert a termékei javarészt konstans veszítenek a piaci árukból, ezt fűszerezi az árfolyam ingadozás. Ezután meg bekopog állambácsi az iparűzési adóval (mindegy hogy szlovák vagy magyar) meg a többi sarccal...
Sajnálni nem kell őket, de mint minden vállalkozás kockázatot vállal, munkát tesz bele, profitot termel.
-
Sinesol
veterán
Ja, abban igen, legalábbis a német áfa. Ahhoz képest kb. 10% még mindig jönne pluszban a magyar áfa miatt, szoval 770 euro körül lenne itt az ára.
Amugy lehet a Caseking-en valami akcio is lehetett, mert most 789euro a fapados 3080 is.Plusz a tipus se éppen mindegy, almát almával érdemes összehasonlitani.. Alzas 382k a Gigabyte Gaming Oc, ugyanez Caseking esetében 850 euro. Erre rakunk 10%-ot az 935 euro ami cirka 340k, plusz postaköltség ugye valamennyi.
Szóval akkor az Alza 42k-val adja drágábban ugyanazt, szépen lehuznak a szlovákok.
Mint mondtam, semmi sem tiltja hogy eltérjenek az MSRP ártól, ilyenkor megy a nyerészkedés.[ Szerkesztve ]
-
-
Sinesol
veterán
Pl. a Newegg ezt irja kosarnal:
Within the United States, Newegg.com charges tax on orders shipping to a number of states where Newegg is required to collect tax. Remember, even if Newegg does not collect state sales tax, you are required to pay it when you file your state taxes
Amazonnál :
About US State Sales and Use Taxes
Items sold on Amazon Marketplaces and shipped to locations both inside and outside the US, including territories, may be subject to tax.Mindket esetben van is egy lista a tagallamokrol, ahol pluszban ado jön az árra.
Egyszoval a kiirt ár nem a vegleges ar, nincs benne az áfa.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Mondjuk nem tudom van-e olyan hogy brutto amcsi áfa, mivel szeles skalan valtozik az afa, van ahol nincs is.
Most igy utananezve, az ado nincs benne az MSRP árban. Söt igazabol azt irják, hogy gyakorlatilag soha semmi nem MSRP aron megy, altalabsn elternek töle le és felfelé is.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Én is a nagyot szeretem munkámra, netre. 32"os 4K monitort használok. A legtöbb dolog szépen skálázódik 200%ra. Ami nem skálázódik 200%ra ott váltok FHDra. Így minden szép nagy, olvasható. Hibátlan.
Játékokban viszont inkább leveszek pár dolgot és 4K. Ezért is izgat most a 3080. Míg WQHDn az 1070TI hibátlan volt 4Kn elvérzik.
Amúgy komoly gond, hogy kb nincs 60+HZs 4K monitor ebben a 32-35"os 4Ks méretben. Pedig 3080 alatt rakás dolog megy 4Kban 100+fpsel sött jópár 150+al. Monitor meg tud 60hzt bah. Néha persze elfilózok a XG438Qn de az túl nagy, nagyon drága és hát a VAs jellegzetes hibák sajnos beütnek rajta. Ahoz meg túl drága, hogy ezt elnézzem neki.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #348 üzenetére
Hát nem azt írtad
, de értjük!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
MeszesKPT #344 üzenetére
Köszi az infót
.
Így van, azért kérdeztem a fullHD-t, mert annak egész számú többszöröse az UHD, így talán nincs torzulás, mint kb. az összes többi felbontáson, a nem natív-hoz képest. Így értelem szerűen, akkor az 1440p sem olyan fasza.
Ezt a 960x540-es felbontást lehet kipróbálom, amit -=RelakS=- kolléga javasolt! -
worxland
addikt
-
MeszesKPT
őstag
Én 40" UHD-ról tudok csak nyilatkozni, itt a FHD nem is olyan rossz, én inkább a 1440p-t kerülöm ahol csak tudom, mert ott van egy fura elkent hatása a képnek, gondolom a nem 1:1 arány miatt. Még desktopon is homályosabbnak látom a FHD-nál is.
Nálam 90-100 cm a nézési távolság, de következő kijelzőnek 43"-osat szeretnék majd, mert 100% scaling mellett kissé kicsi minden (ikonok, menü elemek is). Chrome-ban viszont 125% zoomot használok, hogy olvasás közben ne meresszem annyira a szemem. Öregszem.
-
worxland
addikt
iP*n-on van pár eladó 395k-ért.
-
edward2
addikt
válasz
-=RelakS=- #335 üzenetére
24 FullHD-n nyomom és zoomolok mindenhol szinte.
Egyszerűen PC-n szeretek kényelmesen látni, de ahogy mondod 21 FullHD nem annyira vész. -
-=RelakS=-
veterán
Kizárólag 100%-ban használom. Pl képernyő közepén egy függőleges csík, mellette meg egyéb vackok kirakva.
Csak gondolj bele, a 42" UHD pixelmérete = 21" FullHD.A Windows 10 átméretezése már okos. Ha a program is támogatja (pl Windows felülete, összes böngésző, office programok, ha csak egy monitorod van, stb), akkor vektorosan méretez át, egyedül a képek lesznek kissé lágy szélűek. Kis monitoron abszolút nem zavaró, nagyon meg olyan, amilyen.
A böngészők sem azt csinálják, hogy render, majd a képet felnagyítják, hanem nagyobban renderelnek, így pl a karakterek vonalainak vastagságbeli különbségei hirtelen előkerülnek, illetve japán szövegek pl olvashatóbbakká válnak.[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
válasz
-=RelakS=- #331 üzenetére
Gondolom weblapokat zoommal nézed? 200%? Mennyire homályos? Én ezen vagyok megborulva mindig, hogy zoom eszméletlen homály.
-
-=RelakS=-
veterán
Simán csak játékra külön billentyűzetem van: Logitech G13 (meg előtte Cyber Snipa, csak már elhasználódott)
Viszont ha kolléga végre megcsinálja a nyomtatást, akkor egy kínai olcsó mechanikus billentyűzetből csinálok saját, ortholineáris kiosztású játékos billentyűzetet.
A stream vezérléséhez meg mobilon van szoftverem, hogy ne ütközzönek a billentyűkombinációk a játékkal. Pl: Átváltok másik scene-re, erre a Doom Slayer elsüt egy BFG-t, az nem baba -
tibaimp
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #331 üzenetére
Ja, a stream-elés miatt kell, a plusz bill is, értem már.
Bocs már, de mostanában merült fel bennem egy 30-32 colos UHD monitor vásárlása (jelenleg egy 27"-os fullHD-t ütök, nem látom pixelesnek kb. 0,8-1 méterről), aztán "puhatolózom".
Köszi az infókat
-
-=RelakS=-
veterán
Kicsit messzebbről nézem ilyenkor, mint rendesen (extra billentyűzethez extra hely), így olyan 100-110 centire jön ki.
Normál böngészés egyéb csinálás karnyújtásnyi távolságból megy, az 80 centi.
Edward2
pedig most Home Office-ban a játékos felállással használom, és jobb, mint a 31"-os karnyújtásnyinál közelebbről.[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #328 üzenetére
Na baszki, az árát nem néztem, bocs
.
(Csak a nagyker keresőjéből szűrtem le a paramétereket, mert rémlett, hogy láttam valamilyen, az általad említett monitort, korábban ott).
Még egy dolog, kb. milyen messziről/közelről játszol a 43 colos "monitoron" (mert a TV-m 46 col, csak kicsivel nagyobb, és elképzeltem az asztalomon
).
-
Sinesol
veterán
válasz
Assimilator #325 üzenetére
Ez megis honnan jött le? Itt is ugyanugy minimum fps-t jelent, mint barhol mashol.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #320 üzenetére
Fasza!
Láttam kérdezted lentebb, ez milyen, vagy Asus nem jó: [ROG Strix XG438Q HDR]
-
Robitrix
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #297 üzenetére
ez egy hiányos kép... nem látszik rajta a mellé telepített törpe atomerőmű blokk...
-
snecy20
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #320 üzenetére
Egy nagy hibája van....
Meg a 60Hz. -
válasz
-=RelakS=- #318 üzenetére
A legtöbb játékban kb. a harmadát, esetleg kicsit többet kapsz 4K-ban, mint fullHD-ben - persze ha nincs CPU-limit.
-
-=RelakS=-
veterán
LG 43UD79-B
Egy nagy hibája van, hogy a panelnél a háttérvilágítás pár milliméterrel hátrébb van, ezért a szélek annyira nem látszanak.Quake Championst játszottam rajta FullHD-n, meg mostanában Doom Eternalt, ha csak meg akarok nézni valamit. Ha nem azzal vagy elfoglalva, hogy milyen a látvány, akkor nem olyan zavaró a kép lágysága. Ehhez hozzátartozik, hogy évekig volt 42"-os FullHD tv-m monitorként, szóval megszoktam az ekkora pixelhalmot.
Ami azt illeti, ha röpködnek a rakéták, akkor az élsimítás esetleges hiányát is pont letojod
Ha van egy kb 24"-os FullHD monitorod, kipróbálhatod, ha beállítod a 960*540-es felbontást (Custom Resolution Utility rulz), vagy ha a játék engedi, 50%-ra állítod a renderelést.
Arra azért kíváncsi leszek, hogyha megjön a 3080, az tud integer scaling-et, az vajon mennyire lesz jó. Mániám ugyanis azt gondolni, hogyha csak így simán pixel többszörözés lenne, az jobb, élesebb képet adna. Majd kiderül.
Az viszont tagadhatatlan, hogy ha valami natívban fut rajta, az fenomenális élmény. Akkor is, ha egy régi játékról van szó, pl Unreal, Blood2, stb. Ott már az élsimítás hiánya sem annyira zavaró, bár jó, ha van. -
tibaimp
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #318 üzenetére
Milyen monitorod van 3840 × 2160 felbontású?
Akkor egy kérdés, ha szabad. Az ilyen monitoron a sima fullhd, tűrhetően néz ki, játék közben nem desktop? Mennyire zavaró a nem natív felbontás használata?
-
-=RelakS=-
veterán
háátőőő... ez ennél bonyolultabb.
nVidia feltöltött egy tesztet, hogy tolták a Doom Eternalt 4K-ban. Kb ugyanazok az FPS értékek voltak, mint nekem a GTX 1070-el FullHD-ben, ez alapján a kártya négyszer gyorsabb.
Azonban ha én is 4K-ra váltok, akkor kb a harmadát hozza az 1070, innen nézve viszont csak kb 3-szor gyorsabb.
Jobban fogom tudni, mi a helyzet, ha már végre lesz kártya -
snecy20
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #316 üzenetére
VGA erőforrás igény tekintetében az 1080p@240 valahol ott lehet a 4K@60 környékén. Magyarán ja, elkellhet oda már a 3080 ereje.
-
Dyingsoul
veterán
"Gondolom 4K és 60-100Hz a célközönsége, de akik ténylegesen profitálni tudnak ezen kártya teljesítményéből, azok száma igen kevés lehet."
Nagyon jól gondolod!
Én 4K 90 hz-re keresek olyan GPU-t ami fixen tartja, bármi történik. Ennek a 3080 látszólag megfelel ezért az lesz a cél.
-
Ez mind szép és jó csak éppen hozzá jutni nem lehet.
-
edward2
addikt
-
törölt tag
válasz
MeszesKPT #311 üzenetére
Ha már egyén függő dolgokról, játékról ÉS szórakozásról van szó, akkor leírhatom, hogy nekem a nagy méretű kép közelről fárasztónak bizonyul, egyrészt mert folyamatosan jár a nyakam-szemem, hogy kövessem a változásokat. Illetve a képernyőnek minél nagyobb része kerül bele a perifériás látás területre, annál fárasztóbbnak, figyelemelterelőbbnek bizonyult a magasabb felbontással járó alacsonyabb FPS, illetve a mindenféle villogással/szaggatással járó képi hiba megjelenése.
Szóval szerintem te vagy a szerencsés, hogy a nagy kép a magas felbontással hiánytalanuk szórakoztat.
-
MeszesKPT
őstag
Na jó, de egy RTX kártya képét már nem méterekről fogod nézni te sem. Egy bizonyos képátló felett pedig nagyon is kell az UHD felbontás, mert FHD-ben meg tudtam számolni a pixeleket.
Ha meg már arról volt szó, hogy egy játék tud-e csúcs grafikai élményt nyújtani, akkor szerintem ez egyén függő. Nekem a 40" képátló nagyobb élményt jelentett, mint bármilyen effekt és így indokolt lehet egy 3080 kártya is.
Te szerencsés vagy, hogy olcsóbban megúszod a történetet.
-
fanti
addikt
1. Te nem érted azt amit én leírok, de hagyjuk.
2. Ezzel te vagy így, én elvárom hogy bejöjjön virtuálisan.
3. 140 centis 4K-s TV-m van (mivel csak FullHD-sat nem lehettett már két éve kapni sem) és mindent normál x264-es mkv-ban nézek. Mármint nem 1080p-ben, sem 720p-ben, csak 480p-ben, vagy valahol 480 és 720 között, mert totálisan fölösleges HD-s vagy FullHD-s ugyanazon tartalom letöltése. Eddig csak az Avatar-t tartottam meg FullHD-ban, a többi filmnél mind bőven elég a HD alatti minőség nekem.
BD50-es verziót meg mi a bánatos búbánatnak töltenék le?
Nincs kedvem 2 méterről nézni a filmeket...és 4K-ban meg 140 centis képméret esetében is maximum 2 méterről lehet meglátni a különbséget a fullhd és a 4k között...ezt írták a TV-s topikban, és ott vannak komoly tv guruk is. És igazuk is van sajna. Próbáltam![ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Zsombors97 #302 üzenetére
Nem akarok kötekedni, de nem pont az ASUS TUF-ok esetében volt gond az 5700XT-k hűtésénél, az első szériáknál? Valami "egyéb" komponens nem kapott a hűtésből és melegedtek a kártyák!
Azt nem tudom, megoldották-e később ezt a gondot. -
Zsombors97
tag
Brutál jó lett a TUF hűtése, mindenképpen veszek egyet, remélem október eleje-közepe felé már normalizálódni fog a készlet. Nem szeretnék karácsonyig várni.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
AxBattler #287 üzenetére
Ezzel a lappal kb. vizuális pornó is: [Giga Z490 VISION G]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Itt az első fecske az RTX 3000-es sorozatból, melyet a 2080 Ti-vel eresztettünk össze, hogy kiderüljön, mit ért két évnyi fejlesztés.