Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
a man
tag
válasz
Robert75
üzenetére
@Robert75
Hello,
én is belefutottam ilyen adatkapcsolatos kérdésbe, azzal a különbséggel, hogy Symbianos Nokiával. Végül azzal sikerült összehozni a Transformert. (Nézd meg a 194 - 195 bejegyzéseket.)
Szerintem Bluetooth-on keresztül nem fog menni, mert ahhoz kellene valamilyen alkalmazás az Androidra is, ami szerintem nincs.
Van a kamionban USB csatlakozód, pl. az audio rendszeren? Ui. van olyan USB-s stick, mint amilyen a hagyományos mobilnetes stick, amit PC-ben lehet használni adathívásra, de plusz WiFi router is van benne. Azaz megosztja a benne lévő SIM-en előfizetett mobilnetet, mint egy WLAN router, csak áram kell neki, amit pl. az audio USB-s csatlakozóból is kaphat. Elegáns megoldás, de nyilván +1 mobilnet előfizetés igényel. Ez hátrány lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest