Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sonja

nagyúr

válasz katsi #170 üzenetére

Mennek a Gameloft-os játékok, de csak azok, amik már tabletre is optimalizálva vannak! :K Igaz, ha valaki rootolja a készüléket és felteszi a Chanfire3D-t, akkor olyanok is működnek, amik PowerVR vagy Adreno GPU-ra írtak.

Itt egy példával is élek, de nem gameloft játék szempontjából. A nemrég kijött Need For Speed: Hot Pursuit nem megy, mert csak PowerVR és Adreno GPU-ra van megírva. A legtöbb EA játék nem is megy alapból ez miatt. :( Én meg nem rootolom a készüléket, mert tuti elrontanám, amilyen béna vagyok. :DDD

Akksi idő meg teljesen reális! Meglepő, de nálam tényleg 9,5 órát működött első alkalommal, mikor 8 órát töltöttem az akkumulátort! Ebbe bele kell érteni a WiFi állandó működését is, mert én ki nem kapcsolom soha! :D Ebbe a 9,5 órába NETeztem, képet és videókat néztem, zenét hallgattam és játszottam vegyesen. :K Azóta ugye 4 órát töltöm, és ekkor is elmegy 7 órán keresztül, ugyan ezekkel a szokásokkal. Nem gondoltam volna, hogy ennyit fog bírni, de nagyon örülök! :B

Új hozzászólás Aktív témák