- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
csonti70
üzenetére
Hát ez érdekes, akkor nem tudom
akármit is nyomott a kisfiad nem szabadna szerintem jó esetben ilyeneket csinálnia a gépnekÉn mióta feltettem az OMNI rom-ot azóta kb 2 hetente (minden nap lehetne
) lefrissítem, és működik jól...
De az elég jól meg van oldva, nem kell csinálnom annál többet, mint egy rendes frissítésnél kellene...Szóval én is csak 1x csináltam, akkor belemerültem annyira hogy jó végeredményt kapjak (és egyáltalán végeredményt kapjak

Azóta nem kellett vele foglalkoznom szerencsére...De ahogy ezt frissítik szerintem még Lollipop is lesz hozzá
Előbb mint a telefonomhoz
(ami már gyárilag 4.4.4-el jött ki)Ez a fórum nem nagyon pörög, próbáld meg más fórumokon is esetleg, hátha van ahol jobban képben vannak
Az utóbbi időkben szerintem elég sokat javult az android ahhoz hogy ne kelljen minden eszköznek nekiesni és egyből rootolni... Szerintem, azért vannak már kevesebben ilyen témában jártasak
Első telefonoknál szinte bűn volt meghagyni a gyári rendszert, de ha egyszer elkezdted, akkor nem volt megállás
Most már kevésbé fontos így vettem észre, magamon is másokon is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Gunz online
- Sorozatok
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) lefrissítem, és működik jól...