Új hozzászólás Aktív témák
-
Bishi
tag
válasz
t72killer #10 üzenetére
Konkrétan nekem ilyen igényeim voltak:
- Terepre kimenve a drónomat rádugva az USB-re, tudjam újraprogramozni a repülés vezérlőt. Android fel sem ismerte az eszközt, de még a korlátozott szoftverfelhozatal is probléma volt. Persze így nem volt lényeges, hogy a csatlakozás lehetetlen.
- Arduino programozgatás. Ugyanaz mint fentebb.
- A többi igény szokásosabbnak mondható, semmi extra: Legyen könnyű, legyen szétszedhető tabletosra, bírja sokáig akkuval, tudjak rajta böngészni, filmet nézni, pdfet nézegetni, szövegszerkeszteni (esetleg itt az office előnye)Nekem egy Acer Switchem van win10-el, a 2GB ram nem túl sok - több lapfülön böngészni nem túl gyors, a proci is gyengébb, mint aminek örülnék, de a lényegesebb feltételeknek megfelel. Az andoidos 8 magos nagyon gyors tableten meg ugyanúgy tudtam filmet nézni mint a Switchen, csak sokmindent nem tudtam azzal.
-
Bishi
tag
Azért azt nem mondanám a Win 10-es ilyen gépekre, hogy használhatatlan.
Nekem is, meg a környezetemben is volt Androidos tablet és hamar rájöttünk, hogy nem olyan sokoldalú, mint egy Windowsos gép. A felhasználhatósága jóval sokrétűbb. USB felhasználása jobb, és többféle program van rá. Jó, esetemben speciálisabb dolgokra is kellett, de sokan vannak, akik nem csak filmet nézni, böngészni és játszani, vagy PDF-et nézegetni akarnak. Na azoknak nem alkalmas az Androidos eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest