Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bishi
tag
válasz
t72killer #10 üzenetére
Konkrétan nekem ilyen igényeim voltak:
- Terepre kimenve a drónomat rádugva az USB-re, tudjam újraprogramozni a repülés vezérlőt. Android fel sem ismerte az eszközt, de még a korlátozott szoftverfelhozatal is probléma volt. Persze így nem volt lényeges, hogy a csatlakozás lehetetlen.
- Arduino programozgatás. Ugyanaz mint fentebb.
- A többi igény szokásosabbnak mondható, semmi extra: Legyen könnyű, legyen szétszedhető tabletosra, bírja sokáig akkuval, tudjak rajta böngészni, filmet nézni, pdfet nézegetni, szövegszerkeszteni (esetleg itt az office előnye)Nekem egy Acer Switchem van win10-el, a 2GB ram nem túl sok - több lapfülön böngészni nem túl gyors, a proci is gyengébb, mint aminek örülnék, de a lényegesebb feltételeknek megfelel. Az andoidos 8 magos nagyon gyors tableten meg ugyanúgy tudtam filmet nézni mint a Switchen, csak sokmindent nem tudtam azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest