Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab967
csendes tag
Nekem van egy R3-asom
Nem olvas be semmit sem a pendríve sem a winyót egyik napról a másikra sőt próbáltam SD kártyát is bele meg sem mozdul.
Reseteltem hosszan nyomva egy piros két kék lámpás ég és a következáő felírat jelenik "preparing for update, it takes a few second!
Ez egy napja szintén meg sem mozdul. áramtalanítás után újraindul de semmi sem történik,
Lehet elszállt az usb port???
Most feltettem penre ezt a fájlt "https://moservices.googlecode.com/files/amp_r9_hd2.zip" hogy frissítsem de azt írja " no update image file"
elkeserítő!!!
kérem ha valaki tud erre valami megoldást jelezze!!!
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest