- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Raspberry Pi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballazol
senior tag
na, ha a képernyő-beállításoknál a szövegméretezés default (100%-ajánlott), akkor müxik a freesync, ha feljebb teszem, akkor kikapcsol...
ez hogy függ össze?
persze a 60-144Hz-es non-whql driver van fenn a moncsihoz, és most a legfrissebb vga driver...
-
ballazol
senior tag
Kinek, melyik vga driver vált be?
Nekem az utolsó 2-3-nál nem működött a freesync, mindig kikapcsolt. Monitor driver (60-144Hz) reinstall után az első játékindításnál (quake champs) még ment, aztán utána már nem. Most egy korábbi relive-ot használok, azzal oké. -
Lacok
őstag
A táblázatban AHVA panel szerepel IPS helyett.
-
VGYke
addikt
Szóval még ki sem csomagoltam, de már megszületett az első kérdésem. A monitor nincs kalibrálva. itt letölthető egy kalibrált ICC profil.
Mennyire jó ötlet a fenti profilt betennem win10 alá, mint ha saját kalibráció lenne
-
VGYke
addikt
Tegnap hozta a Jézuska, csatlakozom a közösséghez. Igaz még mindig nem bontottam ki...
-
gyiku
nagyúr
Asus MG279Q modded to 60-144 Hz FreeSync
van akinek megy az 57-144hz is. -
sebgutkopf
őstag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Az MS community ezen thread-jéban foglalkoznak a témával. [link]
Számomra a megoldást azt hozta be, ami többeknek bevált. A DP mellett összedugtam a monitort egy hdmi kábellel is, majd a DP-sre kértem csak megjelenítést. Nem egy elegáns megoldás, de működik.
-
sebgutkopf
őstag
-
kissz84
tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Nekem semmi ilyen nem történt volt egyszer hogy alvóból nem jött ébresztéskor be a kép kikapcsoltam majd vissza és jó volt , de azóta se volt ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% SZÁMLÁVAL! LG Ultragear 38GL950G-B Gaming IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- 27% Áfa! Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ASUS VG248 24 165HZ
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest