- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Libretom
aktív tag
Mielőtt tabletet vásároltam utánanéztem az ár/érték arányoknak, és én is arra jutottam, hogy a legjobb vétel egy Wayteq 7.9-es lenne. Miért nem vettem azt? Mert alaposan utánanéztem, és olyanokat olvastam a PH fórumon róla, hogy háromból hármat vissza kellett vinni, meg lépten nyomon bajok voltak vele, harmat gyenge wifi, rövid üzemidő. Azután rátettem egy tízest és megvettem ezt - és itt jön a lényeg - mert amire nekem kell, azt mindent kiváló szinten, gyorsan, szépen megcsinál, 10 órás üzemidőt bír, és megbízható. Egyszóval nem hiszem, hogy ÁR/ÉRTÉK arányban ennél jobb vételt tudsz ajánlani, de ha igen, akkor kérlek tedd meg!
-
Levente75
aktív tag
Nézd, csak úgy magadban gondold át. Benne lenne pl OTG, viszont nem menne el csak 5 órát, vagy benne lenne az OTG viszont nem lenne benne 1280-as képernyő, vagy variálhatnám. Mindig lenne valaki aki valami miatt nyöszörögne, és nem azt nézné, hogy mennyire nagyszerű készülék.
Mo.-n mindig azt nézzük mi a hibája valaminek, nem azt, hogy mennyire nagyszerű, és örülnénk neki és előnyeinek, ha már van, vagy megvettük.Azt meg nem tudom, hol olvastam, de az ASUS házon belül sem akar konkurenciát csinálni pl. a Nexusnak. Nem csinálhatja ugyanazt, és ráadásul olcsóbban. Amúgy végtelenségig lehet hasonlítgatni 50 típust is, mindig lesz olyan ami az egyikből hiányzik a másikban meg ott van (tulajdonság) és fordítva..
Én pl. észre sem veszem, hogy szemcsés a képe, mert elfogadtam. Azt is elfogadtam, hogy nincs rajta villanó vaku. jó lenne persze. De ez van. mielőtt megvettem, elfogadtam magamban a hiányosságait, és az erényeit, ezért vagyok elégedett vele 4 napja. Használom amire való, és remélem az életem fogja megkönnyíteni, a munkámat, és ha van rá időm akkor még szórakoztatásra is lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest