Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imike_80

    aktív tag

    Sziasztok!

    Volt már egy ilyen HD 7-es Tabletem annak idején, amit imádtam, akkor is szépen pörgött a fórum! 10 óra kijelző idő nekem simán összejött vele. Csak aztán eladtam egy jobb reményében. Szerencsére a családban van még 1 ilyen kis kütyü, imádják azt is. Most viszont más ügyben írok, Edigital akcióban sikerült vennem egy refurbished ME70C típusú készüléket, ezért teszem is OFF-ba rögvest. De ennyit megért a HD 7-es emléke! ;)

    Szóval Edigital szerint ez egy ME70C, 2 magos, Intel Z2520-as procival szerelt kütyü. Én ezt elhiszem, hogy így van, de nekem Antutu tesztprogi 4 magos, 1,2 Ghz-es procit írt. Még a magokat is kiírta egyesével, melyik milyen frekvencián megy. Minden más egyezik az Edigital oldalon írtakkal (kivéve, hogy VAN benne GPS, amit E-digital nem tűntet fel).
    A Tablet maga azt írja, hogy K01A a típusa. Erre viszont ME 70CX-et hozott az Asus hivatalos oldala. Azért kérdezem ezeket, mert nem tudom milyen firmware-t lehet rárakni. Asus honlapja szerint ezek a firmware-ek rakhatók rá. Illetve itt jön a másik kérdés is, hogy van-e értelme? Most Android 4.3 van rajta. Nem nagyon laktam még be, éppen ezért is akartam kérdezni, hogy van-e rá valami jó kis ROM. Jelenleg nincs gond a 4.3-mal, ma tesztelni fogom, Offline navi lesz neki a nagy feladat. Illetve lehet, hogy a gyerkőc néz majd rajta mesét a hátsó ülésen. De azért csak érdekelne, van-e rá Lollipop, esetleg valami kiherélt 6.0? ;) Köszi előre is, ha nagyon rossz helyen járok, hajtsatok el, de én nem találtam ehhez a kütyühöz külön Topicot.

Új hozzászólás Aktív témák