Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali médialejátszót?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Plazma TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor passz, nekem mindig sikerült ily módon "életet lehelni" bele. Akkor ezek szerint ott valami más bug lehet.
Persze nagyon idegesítő volt, mint írtam is egy bizományiban vettem 1 hónaposan, de sajnos jól beleturkáltak a rendszerébe, semmilyen frissítés nem ment fel rá, néha úgy eldobta a wifi-t, hogy alig bírtam működésre bírni.És szerintem ez mind amiatt volt, mert fontos dolgokat kitörölt belőle az előtte lévő barom gazdája! Ezért visszavittem és inkább vettem egy teljesen újat.
Ezzel az alig két hetes vadi újjal még ilyen nem fordult elő. Sőt semmi, gyorsan és szépen teszi a dolgát, kifagyasztani sem tudtam.
Az aksiját én nem formáztam, felraktam töltőre és kb 3 óra múlva le is kaptam róla, mikor 100% volt a töltöttségi szint. Napi 2-3 óra (net, film, zene, etc..) használat alatt 5-dik napja 42 százalékon áll.Szóval fasza kis gép, mellettem főleg a párom használja, (nekem van egy iPad-om is, ne azt buzerálja), de kíváncsi voltam az android rendszerre is emellett, de persze a nők többsége általában (tisztelet a kivételnek) mint mindenhez, ami műszaki dolog, néha ehhez is néha tök agyvelőgyulladások. Ilyenkor győzőm visszaállítgatni a dolgokat.
Jó kis gép na!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Jó kis gép na!