Új hozzászólás Aktív témák
-
Chance
tag
Sziasztok!
Nekem kb másfél éves a tab, alapvetően nagyon szeretem, de mostanában felvett 1 furcsa szokást. Viszonylag ritkán szoktam teljesen kikapcsolni, bár azért 1-2 hetente előfordul. Stock droid, van elég szabad helye - mégis heti párszor amikor lezárom Transcoverrel, legközelebb mikor kinyitom, teljesen ki van kapcsolva. Az töltöttség ilyenkor változatos, kapcsolt ki 15% körül is (ezt még megérteném), de 40-50-60%-nál is. Aztán a bekapcsoló gomb hosszan nyomására egyből bekapcsol, nem dob semmi hibát. 2 különböző launcherrel is jelentkezett már a hiba.
Valaki találkozott már ilyennel? -
-
Chance
tag
Azzal viszont nem árt tisztában lenni, hogy az előlapot semmi sem fogja a kijelzőhöz (vagyis a pici mágnes, ami a készenlétet kapcsolgatja, az megpróbálja, de kevés hozzá), szóval ha az oldalára fordítod a tokot, kinyílik a fedlap és pont a legsérülékenyebb kijelzőt nem védi.
Ettől függetlenül jó kis tok, jó anyaghasználat, de ezt nem árt tudni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged