Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
válasz
lukeska #1213 üzenetére
Amikor az Asust vettem, előtte megnéztem az Acer-t is. A kijelző nem tetszett, a színek nem passzoltak, a fényerő harmatos. A topicjában az akku kijelzés megbízhatatlanságára és a 6-7 órás üzemidőre panaszkodtak.
A gépet kézben tartva nagy és bumfordinak tűnt, ami azért volt érdekes, mert előtte egy 10"-es tabletet használtam.
Az már csak a ráadás volt, hogy a frissen kicsomagolt Acer a kb. 10 perc alatt háromszor indult újra.
Tehát igazából csak a nagyobb kijelző szól az Iconia mellett (akinek ez fontos), a többi paraméterében jobb az Asus.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest