- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
válasz
antikomcsi #3465 üzenetére
mi is megvettük a playből - nekünk a 7"-os van - és remekül fut rajta
-
emerzee
aktív tag
válasz
antikomcsi #2062 üzenetére
Ha az asszonynak kell, akkor inkább ne vedd meg neki, mert bár megy a flash, de nem pc-s élmény...
A flash ugyan elterjedt, de a html5-öt tolja a google, ahhoz nem kellenek külön plugin-ek...
-
iff
senior tag
válasz
antikomcsi #2062 üzenetére
Próbáld ki a BoatBrowsert itt honosítva van.
A GPS nálam első indításkor 1 órán ár nem akart találni műholdat. wifin frissítve, szabad ég alatt próbálva, de végül elkapta. 2 hete, hogy nem használtam és most bekapcsoltam a szobában, kb 3 perc és működött. (wifi nélkül)
-
emerzee
aktív tag
válasz
antikomcsi #2053 üzenetére
no kipróbáltam Neked... Hát, van flash. Nem mondom, hogy valami gyors lenne, de használható a sebessége, viszont a pontos bökés az nem nagyon ment, ha apró dolgokról van szó. Szóval, nem estem hasra tőle. Farmeramazni a gyári böngészővel tuti lehet, mert kipróbáltam. (De nem egy élmény...) Ha flash tartalom van az egész képernyőn, a két ujjas nagyítás nem megy, tehát beragadtál. No ez számomra élvezhetetlenné teszi az egészet... (Hol kell a farmeramaban törölni magam?)
-
emerzee
aktív tag
válasz
antikomcsi #2047 üzenetére
A böngészős flash játékok nem mennek. Az adobe nem támogatja az androidot. Van valami régi flash az androidra, és valahogy bele is lehet rakni a gyári böngészőbe, de sok reményt személy szerint nem fűznék hozzá... sajnálom
-
Dazsar
aktív tag
válasz
antikomcsi #2049 üzenetére
mc4 mp is megy ernergia takarékos modban
-
iff
senior tag
válasz
antikomcsi #2047 üzenetére
Nálam simán megy, még bekapcsolt energiatakarékos módban is (Angry Birds Go).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL T40 EMC Szerver
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest