- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
mi is megvettük a playből - nekünk a 7"-os van - és remekül fut rajta
-
emerzee
aktív tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ha az asszonynak kell, akkor inkább ne vedd meg neki, mert bár megy a flash, de nem pc-s élmény...
A flash ugyan elterjedt, de a html5-öt tolja a google, ahhoz nem kellenek külön plugin-ek...
-
iff
senior tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Próbáld ki a BoatBrowsert itt honosítva van.
A GPS nálam első indításkor 1 órán ár nem akart találni műholdat. wifin frissítve, szabad ég alatt próbálva, de végül elkapta. 2 hete, hogy nem használtam és most bekapcsoltam a szobában, kb 3 perc és működött. (wifi nélkül)
-
emerzee
aktív tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
no kipróbáltam Neked... Hát, van flash. Nem mondom, hogy valami gyors lenne, de használható a sebessége, viszont a pontos bökés az nem nagyon ment, ha apró dolgokról van szó. Szóval, nem estem hasra tőle. Farmeramazni a gyári böngészővel tuti lehet, mert kipróbáltam. (De nem egy élmény...) Ha flash tartalom van az egész képernyőn, a két ujjas nagyítás nem megy, tehát beragadtál. No ez számomra élvezhetetlenné teszi az egészet... (Hol kell a farmeramaban törölni magam?)
-
emerzee
aktív tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
A böngészős flash játékok nem mennek. Az adobe nem támogatja az androidot. Van valami régi flash az androidra, és valahogy bele is lehet rakni a gyári böngészőbe, de sok reményt személy szerint nem fűznék hozzá... sajnálom
-
Dazsar
aktív tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
mc4 mp is megy ernergia takarékos modban
-
iff
senior tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Nálam simán megy, még bekapcsolt energiatakarékos módban is (Angry Birds Go).
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi