Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
válasz
Imike_80
üzenetére
Csak megnéztem, hogy van e rendszerfrissítés és végigcsináltam a műveletet, amit írt. Nem volt semmi wipe data, factory reset, de muszáj csinálnom, mert a belső tárhelyen minden mappa megduplázódott. Na nem a rendszerfrissítéstől, ez már kiderült, mert előtte is ott volt. Faternak eltűntek a fényképei még frissítés előtt egy héttel, ezzel együtt minden mappa megduplázódott...de mivel nem egy számtech guru, gyanítom hogy ő mókolt el valamit. Az android verziója frissült neki 4.2.1-ről 4.2.2-re. 2013.08-as gyártású. A buildet nem néztem.
-
pedro21
tag
válasz
Imike_80
üzenetére
Szia Imi látom te is itt kötöttél ki. Nagyon korrekt kis készülék az előzőhöz viszonyítva ég és föld.
A 4.2.4 a kernel verzió ha jól emlékszem, az android verziója 4.2.2. Én nem frissítettem az itt említett hibák miatt. Egyébként az enyém aug 31. 4.2.2 androiddal érkezett. Au egyedüli bug amit eddig észrevettem, az a home launcher fagyása. Ezt leszamitva tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest