- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedro21
tag
Tipikus hibákat én egy hetes használat után nem igazan tudok mondani. Jelenleg ebben a méretben, kategóriában best buy a memopad. A fonepad intel atom platformra épül, teljesitmenyben jócskán elmarad a memopadtól. Persze kérdés hogy szamodra mennyire fontos a mobil internet. Szerintem még az összeszerelés minősége is nagyon hasonló a két készüléknél (mindkettő elmarad a nexus 7-től).
-
pedro21
tag
válasz
Imike_80 #835 üzenetére
Szia Imi látom te is itt kötöttél ki. Nagyon korrekt kis készülék az előzőhöz viszonyítva ég és föld.
A 4.2.4 a kernel verzió ha jól emlékszem, az android verziója 4.2.2. Én nem frissítettem az itt említett hibák miatt. Egyébként az enyém aug 31. 4.2.2 androiddal érkezett. Au egyedüli bug amit eddig észrevettem, az a home launcher fagyása. Ezt leszamitva tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged