Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Memóriakártya topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Senki sem töröl ennél jobban
- Hisense LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
Ez egy felhasználói topic, ahol leírtad a véleményed. Ez teljes egészében elfogadható a többi felhasználó részéről. Remélhető, hogy ugyanúgy részedről is elfogadható, ha másnak eltérő véleménye van.
Nálam nem jelentkezett a recsegés közel 3 hónap alatt sem, ha jelentkezne, akkor is lesz@rom, mert engem hidegen hagy. Ha a MeMO Pad apróbb hibáiról esik szó, engem a helyenként villódzó háttér jobban zavar.
De ez is csak egy vélemény, a többi felhasználónak más lehet fontos.A lényeg: ha a véleményünk nem egyezik, nem probléma, mások vagyunk.

-
patow
senior tag
Több darabot fogtam valamilyen szinten mindegyik recseg, Nagyon megvagyok elégedve a készülékkel,de a háza valóban lehetne stabilabb, de mivel most már tokban hordom már nem hallom. Egyébként használok más asust is és hát ebben az irányban vegyesek a tapasztalatok.
A nexus valóban nem recseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Futás, futópályák
- Robotporszívók
- Napelem
- Assetto Corsa Rally
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A nexus valóban nem recseg.