Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
airwawes
tag
válasz
umfrider
üzenetére
A készülék ha lehet ne merüljön le.
A driverrel én is sokat szenvedtem. Miután letöröltem az összes drivert újraindítottam a gépet, majd telepítettem a mellékelt drivert és megint újraindítottam a gépet, és utána lett jó minden, és kezdhettem neki az egész folyamatnak (én igaz recovery telepítésénél, de a lényeg ugyan az).A helyedben ha már végigszöttyögök ezeken akkor a custom recovery-vel próbálkoznék. Jobban jársz, mert gondolom teljesítmény növelésért próbálkoztál a chainfire-el.
A recovery telepítéséről emeerze blogján találsz leírást. -
airwawes
tag
válasz
umfrider
üzenetére
Garanciába nem viheted, így neked kell megoldani.
Az normális hogy a készülék nem csinál semmit mikor csatlakoztatod a géphez. Ha a driver probléma van akkor menj másik számítógéphez és telepítsed fel a drivert vagy töröld le az összes eddigi drivert a gépről ami belekavarhat a folyamatokba. Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2206421.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest