Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A gyári launcher-nél én is észrevettem, hogy elkezdett az animáció akadozni, érdekes az elején sima volt az is, jó nem teljesen tökéletes, de más volt. Hogy ez most miért lett, arra csak egy tippem van. Amiről beszéltünk, vagyis (szerintem) a sok google play ujsagos és a többi gugli szarság , ahogy a háttérben frissültek, frissülnek, odabaszarintottak a rendszernek.
Persze még jó, hogy van nova, meg apex etc, de akkor is. A facebook számomra nem jelent semmit, egy dolog miatt szoktam felmenni, "van ott egy pár rajongóm", de eszembe sincs itt fényezni magam, tehát többet nem is írok erről, kiteszem, amit kell, aztán lépek is le onnét. Egy oltári nagy agymosás folyik ott (is).
Tehát nekem fent sincs, csak a memóriát zabálja, meg laggol, meg egyszerűn shit kategória, de hát tudjátok Ti is, hogy milyen fos az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest