- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A gyári launcher-nél én is észrevettem, hogy elkezdett az animáció akadozni, érdekes az elején sima volt az is, jó nem teljesen tökéletes, de más volt. Hogy ez most miért lett, arra csak egy tippem van. Amiről beszéltünk, vagyis (szerintem) a sok google play ujsagos és a többi gugli szarság , ahogy a háttérben frissültek, frissülnek, odabaszarintottak a rendszernek.
Persze még jó, hogy van nova, meg apex etc, de akkor is. A facebook számomra nem jelent semmit, egy dolog miatt szoktam felmenni, "van ott egy pár rajongóm", de eszembe sincs itt fényezni magam, tehát többet nem is írok erről, kiteszem, amit kell, aztán lépek is le onnét. Egy oltári nagy agymosás folyik ott (is).
Tehát nekem fent sincs, csak a memóriát zabálja, meg laggol, meg egyszerűn shit kategória, de hát tudjátok Ti is, hogy milyen fos az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Konteó topic
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- MotoGP & WSBK
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest