Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Libretom
aktív tag
válasz
emerzee
üzenetére
A honlapodon olvastam a Genius LuxePad 9100 Bluetooth billentyűzetről írt praktikus és részletes ismertetődet. Ma meg is vettem egy ilyen klaviatúrát, melyhez mellékeltek egy cetlit, amin ez olvasható: "Az Android rendszer kizárólag angol nyelvű billentyűzetkiosztást támogat."
Egyébként a boltban (E.D.) is kifejezetten mondtam, hogy Asus Memo Padhoz kell, és magyar ékezetes betűkkel akarom használni. Mondták, hogy jó hozzá. Egyelőre nem álltam neki a párosításhoz.... Biztos nincs félreértés ugye: a magyar ékezetes betűk is jól megjelennek a LuxePad-dal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- World of Warships
- Filmgyűjtés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként a boltban (E.D.) is kifejezetten mondtam, hogy Asus Memo Padhoz kell, és magyar ékezetes betűkkel akarom használni. Mondták, hogy jó hozzá. Egyelőre nem álltam neki a párosításhoz.... Biztos nincs félreértés ugye: a magyar ékezetes betűk is jól megjelennek a LuxePad-dal?