Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Sziasztok!
Én is feltettem a 4.2.2-es frissítést és most rádugva a PC-re a belső tárhelyen minden mappa kétszer szerepel. Pl. DCIM-ből is kettő van és nem úgy, hogy két néven, hanem mindkettő neve: DCIM.
Ezt nem nagyon értem, hogy miért duplázódott meg minden.Fater múlt héten arra panaszkodott, hogy eltűntek a fényképei és tényleg nincsenek rajta.
Valaki találkozott már ilyennel? (Most egyelőre lementek minden fotót róla és nyomok majd egy belső tárhely reset-et.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest