Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence82
csendes tag
Sziasztok!
Végre találtam egy még működő, aktív fórumot az ASUS Memo Pad HD7-ről.
Néhány hete találtam és egész jó ár/értékű gépnek tűnik. Megéri megvenni még most is(nem mai darab, de még nekem így is jónak tűnik a hardvere. Vagy már elavult?)? Akinek van, mi a véleménye róla?
A másik(fontosabb) dolog, ami miatt írok, a kódokat illeti. Ugye a neve után ME173X van, majd még egy 6 karakterből álló kód. Na most azok mégis mit takarnak? Sehol nem találtam erről semmit, azért fordulok olyanokhoz, akiknek van ilyen. Még egy on-line kézikönyvet is megnéztem de semmi.
Szóval olyan 10 kódot gyűjtöttem össze, itt viszont abbahagytam a számolást...
Ezek azok:
1A010A 16 ua fehér
1A079A 16 ua fehér
1B109A 8 ua (fekete?)
1G036A 8 - szürke
1O064A 16 ua pink
1B073A 16 ua sötétkék
1A011A 16 ua -
1F008A 16 ua zöld
1A080A 16 ua -
1B011A 16 ua halványkék
Nagyjából kiböngésztem ezekről pár adatot. A kódok után a beépített tárhelyek vannak Az ua azt jelenti, hogy mindegyik előlapi/hátlapi kamerája 1,2/5 mpixeles. Ezt azért írtam bele, mert valahol olvastam, hogy a 8 GB-osban kisebb a kamera felbontása. Most akkor ez baromság? A színek egyértelműek. Lehet van, ami rossz, ilyen-olyan oldalakról szedtem össze a dolgokat.
A különböző kódú gépek nagy részét itt találtam: http://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=asus+memo+pad+hd+7
Mi a különbség ezek között a kódok között? Szín, 8-16 GB, stb....? Ha már ilyet akarok venni, nem szeretnék meglepetést. Előre is köszönöm a válaszokat(és bocsi, ha túl hosszan írtam le).Üdvözlettel, Bence
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LG LCD és LED TV-k
- Starlink
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest