- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
SztiviVander #3774 üzenetére
Jó hogy nem azt mondod fogjam be a számat
Téged nagyon zavar ha bárkinek is válaszolok ha erről a dologról kérdez. Feleslegesen nem írok csak ha nekem címzik vagy úgy érzem hogy nekem szól egy komment akkor válaszolok rá.
Nem értem mire ez a nagy felháborodás "A francba a rohadt szemétláda már megint megkérdezte hogy de miért lenne drágább előállítani ha.....Én sem vagyok mindent tudó(sőt hülye vagyok) ezért kérdezek néha én is. Nektek meg sértődés helyett normálisan válaszolnotok kéne, hadd gyűljenek a hasznos kommentek, ha netán valaki idetéved okuljon is valamit. Ja és az sincs kiírva hogy csak az írhat ide akinek van ilyen készüléke.(Ez nem neked ment, de nem fogok ezért 2-t írni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest