- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
tgerry07 #3754 üzenetére
Haggyad pali
Nem lehet megoldani csak ha külső áramforrásról táplálod y kábelen, akkor eszik meg bármit is otg-n.. Hogy miért? Mert a népnek az kell hogy 10 óráig menjen a gép viszont ha bedugnál egy mobilinternet sticket akkor elég hamar lemerülne és nem jönni ki a 10 órácska...ezt én sem tartom igazságosnak mert hadd döntsem már el én hogy mire akarom használni(meg ezt am egy elég ócska reklámnak tartom, mert ennyi erővel akkor ne tegyünk bele wifit mert minek? Úgyis letöltöd gépen és rámásolod amit akarsz meg ne is tegyünk bele gps-t úgysem ezt használod navigációra arra vegyél egy külön gps-t és így elmehetne 72 órát is
) Talán kicsit túlzás de a lényeget érteni , pl egy pendrive-nak nemhiszem hogy akkora áramfelvétzele lenne.
De felesleges is ezen vitatkozni mert én is le lettem hülyézve "burkoltan"....
Ha erre kéne egy tab hogy teljes értékűen kihasználd az otg lehetőségeit akkor ez szopacska...
Remélem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest