Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Hát nekem volt vele gondom,pl:mintha érzéketlen lenne(azt hittem kijelző/fólia hiba),volt hogy nyomtam egy betüt/spacet/számot és kihagyta(sokszor nem is egyet),nem tudtam vele gyorsan gépelni....olyan érzésem volt,mintha rezisztív kijelző lenne-még azt hittem én vagyok béna-de a gogli bill meg nem csinálja,azzal meg állandóan javítgatnom kellet....meg ha beírtam pár betüt és a felajánlott szót kiválasztottam nem rakot utánna szóközt(pedig be volt állítva).....szal ilyenek,de ez másnak is volt....
Jégkoko
Nem toom erre gondolsz-e,de ha elindítasz egy appot és utána a minialkalmazásokból elindítasz egy másikat,akkor fut párhuzamosan...pl youtube video megy-->minialkalmazásból net böngetőt használsz...stb
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest