Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • airwawes

    tag

    válasz forzamo #1679 üzenetére

    Részben igazad van, részben pedig nem.
    Lehet hogy sokat nem tudnak rajta változtatni, pl bugok javítása, sebesség/memoriakezelés fejlesztése.
    Mindez készüléktől függ valójában, mert a megfelelő forráskódok birtokában már rég lenne a készülékünkre pl OC-kernel ami néha jól jön. ;) Sőt ha kifogsz egy nagyon populáris készüléket, mint én anno a ZTE Blade-t, akkor még a legfrissebb androidot is portolni tudják rá. 2.1-el jött a régi ZTE-m és nem hivatalos módon megkatam rá a legújabb 4.2.3-mat is. (szerintem a 4.4-et is meg tudnák csinálni, azonban ki foglalkozik egy lassan 4 éves telefonnal)

    Az Android lényege számomra az, sőt amivel jobb az IOS-nél és a Windows Phone-nál, hogy teljesen egyénre szabható, ki lehet "dekorálni" a rendszert hogy szebb legyen (billentyűzet, launcher, billentyűzár cseréje)
    Azonban a Custom ROM-ok ennél többel szolgálnak. Pl: Cyanogenmod: Témaválasztó, állapotsáv, értesítések, bootanimáció stb. egy gyári stock ROM-ban nem érhető el.
    Az utobbit a mi tabletünkön is el lehet végezni, szóval számomra megérte feltenni a Custom ROM-ot. És a "dekorálások" lehetősége egyre jobban bővül és bővül, mégha nincs is CM.

    Emerzee miért előzől meg mindiiiiiig :DD :W

    [ Szerkesztve ]

    --Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--

Új hozzászólás Aktív témák