Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
silentkiller
üzenetére
Nálam az Atomos verzió járt, és nagyon kellemesen csalódtam benne, ellenben a Tab 2 óriási csalódás volt, gyakorlatilag gyári állapotban akadt már. Samsungtól max. Note szerintem.
-
sinkaa
csendes tag
válasz
silentkiller
üzenetére
az üzemidővel én maximálisan meg vagyok elégedve, 2 hónapja van meg, vegyes felhasználással.
bő 5 napot ki lehet vele bekkelni, alacsony-közepes (váltogatva) fényerőn, néha-néha rövid idejű wifizéssel, játék nélkül, dokumentumolvasással, de egy nap max egy combos játékkal. szóval én az átlag 3,5-4 napot lőném be közepes fényerő, gyakori wifivel, úgy ha néha néha játszol is. szubjektív ez kinek mennyire felel meg, természetesen. nyilván a kijelzője nem a legjobb, de ahogy írtad ha hétköznapi felhasználás a cél, oda tökéletes, napon közepes fényerőn már olvasható.
összeszerelésről annyit, hogy kicsit "megtekergettem" nem volt recsegés/ropogás. úgy hogy ezen a téren sincs panasz.
nekem is a 4G verzió van meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- reMarkable 2
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest